Varm opp til Champions League med markedets beste fotballautomater

De resterende oppgjørene i åttendelsfinalene avgjøres denne uken, og det er noen skikkelige godbiter vi har i vente. Vi analyserer ukens kamper, og mens du venter på midtukens hovedmeny kan du alltids varme deg opp med med markedets beste fotballautomater. Hva er vel bedre enn å vinne bonus og free spins mens du venter på storkampene rett fra sofakroken?

beste fotballautomater

Sist uke etterlot oss noen flotte oppgjør. Real Madrid, Manchester City, Juventus og Liverpool sikret seg alle billetter til kvartfinalene i europas gjeveste klubbturnering. Heldigvis betyr ny uke nye oppgjør. Denne gang har turen kommet til de 4 resterende kampene i åttendelsfinalene som skal avgjøres. Og det er noen virkelige rysare av noen oppgjør vi har i vente.

Vi analyserer ukens kamper, mens du tester ut markedets beste fotballautomater rett fra sofaen!

United får besøk fra Spania

Allerede i kveld er det bare å benke seg foran TV-skjermen. Sevilla gjester «drømmenes teater» i håp om å score det viktige bortemålet som kan øke deres sjanser for avansement. Sevilla var hakket bedre enn sine engelske rivaler på Ramón Sánchez Pizjuán, hvor hjemmelaget hadde flere muligheter foran mål til å gå seirende ut av oppgjøret. Faktisk hadde gjestene fra Manchester kun et eneste skudd mellom stengene i løpet av hele kampen.

Sevilla kommer denne helgen fra et tungt 0-2 tap hjemme mot Valencia, noe som kan vise seg å bli skjebnesvangert med tanke på Champions League-spill neste sesong. Til kveldens oppgjør må Vincenzo Montella klare seg uten Carole og Navas som begge er ute med skade, mens Corchia fortsatt er usikker. Layún er på sin side utilgjengelig for kveldens oppgjør ettersom han denne sesong har spilt Champions League med Porto.

Når det kommer til «de røde djevlene» befinner United seg inne i en god form etter tre strake seiere i hjemlig serie, og da med helgens 2-1 seier over Liverpool ferskt i minne. Mourinho’s menn imponerte ingen i Sevilla, men kom levende fra det uten å slippe inn mål. Det gir United et brukbart utgangspunkt til kveldens oppgjør.

I kveld kan ikke Mourinho regne med verken Blind eller Herrera som alle sliter med sine respektive skader. Pogba, Martial og Ibrahimovic forblir fortsatt usikre frem til kampstart.

Shakhtar Donetsk til «den evige stad»

Bataljen på Old Trafford blir ikke eneste oppgjør for kvelden, ettersom det også er duket for et annet spennende oppgjør lenger sør i Europa. Shakhtar Donetsk tok første stikk hjemme mot Roma (egentlig i Kharkiv pga konflikten i Øst-Ukraina), hvor man vendte 0-1 til 2-1 i løpet av andre omgang.

Til kveldens oppgjør må trener Paulo Fonseca klare seg uten stopperen Kryvtsov, i tillegg til langtidsskadede Malyshev. Dessuten er Kayode og Wellington Nem utestengt til kveldens kamp.

Roma befinner seg om dagen i en fin flyt. Hovedstadslaget slo Torino hjemme på Olimpico fredag. I tillegg er det ikke alt for lenge siden man slo et gulljagende Napoli på bortebane. Til i kveld må likevel Eusebio Di Francesco klare seg uten Defrel som er ute med skade.

fotball spilleautomater

Manchester United’s Romelo Lukaku her i aksjon i supercupfinalen mot Real Madrid i fjor. Kan Lukaku hjelpe United videre, eller vil Sevilla stå i veien?

Storkamp på Camp Nou

Hvilke retter en foretrekker vil selvsagt variere fra person til person. Men midtukens hovedmeny må likevel sies å være storkampen mellom Barcelona og Chelsea som vil finne sted på Camp Nou. Etter 1-1 i Stamford Bridge er oppgjøret fortsatt vidåpent. Likevel vil katalanerne  dra fordelen av å avslutte duellen på hjemmebane.

Barcelona har vel strengt tatt en og en halv hånd på ligatrofeét i Spania, hvor kun Atlético Madrid som ligger 8 poeng bak kan stikke kjepper i hjulene. Men med 0 tap på 28 kamper er det lite som tyder på at katalanerne vil rote vekk dette. Men husk at rundene skal spilles først.

Chelsea ligger på en noe skuffende 5 plass i serien, med 4 poeng opp til Liverpool på Champions League-plass. Blåtrøyene har for lengst falt av gullkampen, hvor Conte’s menn ligger hele 22 poeng bak Manchester City når 8 runder gjenstår.

Til onsdagens storoppgjør må Barca-trener Ernesto Valverde klare seg uten Semedo, og Denis Suarez, hvor Iniesta i tillegg er usikker. Videre er Coutinho  utilgjengelig ettersom brasilianeren er registrert i mesterligaen med Liverpool. På motsatt banehalvdel vil Conte kunne regne med en skadefri tropp, hvor kun Barkley står oppført på skadelista.

Transportetappe for Bayern

Bayern fosser videre i tysk bundesliga etter 6-0 nedsablingen av Hamburg på hjemmebane. Dermed er Bavaria-laget enda et steg nærmere ligatrofeét for 6 strake sesong. Med hele 20 poeng ned til Schalke 04 på andreplass må det nesten et under til for at dette nettopp ikke skal skje.

Med hele 5-0 i den første kampen i Tyskland, er det en ren transportetappe som venter Jupp Heynckes menn i Vodafone Park i Istanbul. Det er ventet at Heynckes vil rotere på laget, hvor vi blant annet vil få se James Rodríguez fra start. Neuer og Kingsley Coman må følge med fra sidelinja, mens Tolisso fortsatt er usikker.

Besiktas har et fjell å klatre i Istanbul. For med 0-5 i den første kampen må det nesten et under til for at Senol Gunes sitt mannskap skal ha noen som helst sjanse til å sette Bayerns avansement i fare. Vida er suspendert til kveldens batalje, mens Pepe er ute med skade. Så kommer spørsmålet om Gunes vil hvile en rekke spillere, med tanke på at Istanbul-laget kun ligger tre poeng bak deres rivaler Galatasaray. Vi kan likevel forvente å se deres stjerne Ricardo Quaresma fra start, ettersom portugiseren er suspendert i hjemlig liga.

Champions Goal fra ELK Studios

Champions Goal fra ELK Studios kan minne mye om åpnings-sekvensen til Champions League.

Varm opp med markedets beste fotballautomater

Mens du venter på godbitene kan du alltids teste ut flere av markedets beste fotballautomater. Flere spillutviklere har utviklet spennende fotballautomater du kan teste ut. Og mens du teller ned til kveldens kamper, hva passer vel bedre enn å prøve ut Champions Goal fra ELK Studios.

Med en intro-hymne á la Champions League, og en fengende techno-låt kan du spinne deg gjennom fotballtrøyer, dommere og supportere, mens du holder utkikk etter det klistrende Wild-kortet. Lander du tre like mesterliga-pokaler aktiverer du den intense «derby free spins» runden. Her vil supportere i bakgrunnen fyre opp med bluss og fyrverkeri for å hjelpe deg med å vinne. Skulle du lande en kombinasjon av 3×3 symboler av samme farge, vil dette trigge en stor Tifo på brettet. Denne funksjonen vil gi deg tre bonusrunder hvor det vil være 3 klistrende wild-symboler på hjulene.

Se også etter den offisielle Champions League-ballen, da dette vil trigge Free Kick-funksjonen. Dessverre vil ikke Cristiano Ronaldo dukke opp for å ta frisparket, men fotballsymbolet vil fjerne alle symbolene på den aktuelle raden. Dette vil føre til at symbolene i ren domino-effekt vil falle ned ovenfra. Dette vil kunne gi en utbetaling med en multiplikator på x5

Du kan også sjekke ut Football Fever fra Saucify. Denne automaten er perfekt for den som vil gjenleve fotball-magien fra 90-tallet. Blant flere retro-lignende symboler kan vi finne spreke 90-talls trøyer, samt en dommer som minner mye om legendariske Pierluigi Collina. Automaten har 243 måter å vinne på, samt et wild-symbol i form av fotball som vil erstatte alle symboler bortsett fra dommerfløyta og det gule kortet.

For fløyta og kortet er nemlig scatters-symbolene i spillet. Får du 3 eller flere gule kort vil det trigge bonusrunden i spillet, som er en straffekonkurranse. Skulle du derimot lande Collinas fløyte under en free spins runde vil du triple din gevinst.

Flere fotballautomater å velge blant

Det finnes flere fotballautomater du kan teste ut hos oss. Et av de ferskeste innslagene i spillmarkedet er Football Champions Cup fra NetEnt. Spillet minner kanskje mer om et europamesterskap i fotball, ettersom du kan velge blant flere europeiske landslag. Dessverre har ikke Norge blitt tatt med i betraktningen, men det har vel kanskje blitt en vanesak får oss nordmenn.

Oppbygningen i automaten er stort sett det samme som i Champions League, hvor det gjelder å få laget ditt til å avansere så langt det lar seg gjøre. Spillet består av en hovedrunde, en bonusrunde og en free spins-runde. På hovedrunden skal du samle Bonus og Wild-symboler. Får du 3 Bonus-symboler aktiveres selve bonusrunden, hvor du skal score og redde straffespark ved å klikke på musen. Takler du presset?

Free spins-runden vil utgjøre selve utslagsfasen av turneringen, da det er her du skal spille deg videre helt frem til pokalen. Ender du opp med den gjeveste pokalen av dem alle, vil du vinne en fin-fin gevinst.

Football Champions Cup Netent

Football Champions Cup fra Netent, er et av de ferskeste innslagene når det kommer til fotballautomater.

Sjekk ut de beste fotballautomatene hos Norske Spilleautomater

Uansett hvilken kamp du ender opp med å se denne uken, vil du antageligvis ha mye å glede deg til. Mens du teller ned til spenningen i kveld kan du i mellomtiden teste ut noen av markedets beste fotballautomater vi har nevnt. Hvis du vil fortsette å spille på andre automater er det bare å sjekke ut vår guide over markedets tryggeste spilleautomater.

Så gjenstår det vel bare å åpne opp potetgull-posen, og ta plass på sofakroken.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon