Varm opp til sommeren med disse spilleautomatene

De siste dagene har virkelig gitt folk flest rundt i Norge en forsmak på sommerværet, så hvorfor ikke fortsette i samme stil med disse spilleautomatene? Vi har funnet frem noen av de heteste spillene som vil ta sommerstemningen med helt inn til stua!

beste sommerautomatene

Hvem ser vel ikke frem til sol og sommer? De fleste kunne vel tenkt seg at den varte evig og helst skal den komme så fort julefeiringen er overstått. Slik er det derimot ikke i dette landet, men disse sommerlige spilleautomatene vil uten tvil få deg i sommerstemning på et blunk. Spill som virkelig gjenspeiler alt det beste med sommeren med turer på stranda, cocktails i baren og selvsagt en tur ut på havet.

Spilleautomaten Sam on the Beach

Får ikke denne spilleautomaten deg klar for sommer og sol så er vi ikke sikre på hva som vil fungere. I Sam on the Beach vil spillere få et møte med Sam, en gøyal kar som alltid er klar for å finne på noe tull og har tatt med seg resten av gjengen sin – Maggie, Ted og Sandra. Spilleautomaten kommer fra Elk Studios og de har virkelig klart å fange stemningen fra den perfekte sandstranden i spillet.

I bakgrunnen av spillet er det turkist vann, en hvit sandstrand og palmer på begge sider. Sam og resten av gjengen har virkelig funnet det perfekte stedet å være. Spillere skal forsøke å få alle fire fra gjengen på en linje og da venter det en respin i belønning med fire Sticky Wilds. Spillet har også en free spins funksjon som vil aktiveres av spillets bjelle-symbol. Dersom tre stykker viser seg på hjulene venter det 5 free spins, fire symboler som gir 10 free spins og fem symboler som gir hele 15 free spins.

Spilleautomaten Spiña Colada

Det er ikke noe tvil om hva som har inspirert nettopp denne spilleautomaten, men om du ikke helt er sikker kan vi fortelle deg at det er cocktailen Piña Colada som har inspirert. Ingenting skriker sommer mer enn en fruktig og fargerik cocktail med en liten paraply oppi. Hjulene i dette spillet ser ut til å være plassert under en stråhytte mens i bakgrunnen er det et basseng og palmer som setter stemningen.

Så fort denne spilleautomaten åpnes opp vil det ikke ta lang tid før du selv vil få lyst på en av de mange drinkene som er spillets symboler. På hjulene er det også oppskjært frukt som appelsiner, ananas, vannmelon og kiwi klare til å hives oppi en frisk drink. Målet her er å få drinkene på hjulene og dermed virkelig kunne nyte spillet. Spillet har en rekke spennende bonusfunksjoner som respin, free spins, multiplisering og muligheten til å fryse. Det er Yggdrasil Gaming som imponerer med denne appetittvekkende spilleautomaten.

Spilleautomaten Wild Water

Dette er kanskje ikke den spilleautomaten du bør klikke deg på om du er litt redd for hva som kan befinne seg under havets overflate. Wild Water spilleautomaten som kommer fra NetEnt inviterer nemlig spillere med på en surfetur samtidig som en får reise tilbake i tid. Spillere vil bli tatt med tilbake til en tid hvor hippier og den ikoniske VW bilen var å se overalt og denne gangen er det stranden reisen går til.

beste sommer spilleautomat

Alle bildene som er skapt til dette spillet passer utmerket med bølger i bakgrunnen, menn og damer som står klare ved surfebrettet sitt og selv musikken er tilpasset stilen. Det som kanskje vil skremme bort noen er haien som også er å se på hjulene, men dette er faktisk noe en bør håpe å få øye på, da dette er wildsymbolet i spillet. Den kan erstatte alle andre symboler med unntak av scattersymbolet. Haien vil til og med utvide seg og dekke hele hjulen under freespins runden som vil gi enda bedre gevinster.

Spilleautomaten Sunny Shores

Dette er virkelig en sukkersøt spilleautomat som vil få deg i godt humør med en gang! Selv de som ikke er så glade i sol og sommer vil ha det moro med dette spillet hvor verten er en søt, animert sol med store øyne og en smittsom latter. Spillere kan allerede se den lille krabaten i spillets logo i tillegg til at den fungerer som spillets wild symbol.

Den blide sola erstatter alle andre symboler i spillet i tillegg til at den vil multiplisere seg og legge til mellom to og fire wildsymboler i fire forskjellige retninger! Resten av symbolene i spillet er i form av ulike frukter som druer, pærer, vannmeloner, bananer og jordbær. Det er med andre ord noe litt utenom de klassiske kirsebærene og sitronene. Det er i bakgrunnen i spillet hvor sommerstemningen best synes med et tropisk paradis med flere fossefall og palmer samt en sandstrand. Nok et godt eksempel på hva Yggdrasil Gaming kan skape.

Spilleautomaten Aloha! Cluster Pays

Denne spilleautomaten fra NetEnt har virkelig alt en kan ønske seg fra en sommerlig slot! Her vil spillere bli tatt med til en destinasjon som frister hele året rundt, nemlig Hawaii. I bakgrunnen finner du en fargesprakende solnedgang i rød, oransje og rosa toner og lengst unna er det en vulkan det ryker av. Fargene på himmelen går igjen i symbolene på hjulene med rosa blomster og ulike tiki figurer med morsomme grimaser. Andre symboler inkluderer kokosnøtter, skjell og ananas.

Spillet kan i tillegg til et spennende tema, friste med morsomme bonusfunksjoner. Den har både free spins, stablede symboler, re-spins og mye mer. Dette gjør Aloha! Cluster Pays til en favoritt hos mange spillere, uansett om det er for å komme i sommerstemning eller bare for å prøve lykken. I denne sloten behøver en nemlig ikke tenke på spillelinjer, hver gang ni eller flere sammenhengende symboler dukker opp på hjulene vil det resultere i en gevinst! Her er det heller ikke noen regler om hvilken vei symbolene må være for å gi gevinst, symbolene kan dukke opp hvor som helst på hjulene.

Casinoliste finner du her

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon