Vinner Rune Rudberg MGP 2017?

Snart er det klart for et av årets store høydepunkt; Melodi Grand Prix 2017! 10 norske artister kjemper i ilden, men vinner Rune Rudberg MGP 2017?

Rune Rudberg MGP 2017Den ubestridte kvinnebedåreren prøver seg nok en gang på Melodi Grand Prix, denne gangen med «Rune Rudberg Band». Han har siden slutten av 80-tallet prøvd hele 5 ganger å komme videre som Norges bidrag – både alene og med Scandinavia – men har aldri greid å komme høyere opp enn en 5-plass. Kanskje 2017 endelig er året hvor Rune Rudberg endelig regjerer?

11. mars – altså til helga – braker det løs for Rune. Han synger sangen på engelsk og holder seg tro mot sin nye country-stil. Sangen han deltar med heter «Run Run Away» og er en ekte country-sang, vi tipper får det til å svinge godt i norske hjem! Sangen er komponert av Peter Danielson, Åsa Karlström og Mars Larsson, bare hør sangen i videoen under.

Best kjent fra Scandinavia

Vinner Rune Rudberg MGP 2017Rune Rudberg har jo vært en populær norsk artist i mange år og de aller fleste av oss, er vel i besittelse av en gammel kassett eller CD fra den mannen. Han slo igjennom med sangen «Ut mot havet» i 1988, men er kanskje aller best kjent fra sin tid i dansebandet Scandinavia. I 2011 startet Rune bandet «Rune Rudberg Band», som spiller countrymusikk. Og akkurat som Lothepus, har de cowboyhatten på snei!

Selv om Runes musikktalent selvfølgelig er hovedgrunnen til hans popularitet, er det kanskje de skandaløse oppslag i ukeblad og aviser, som vi husker han aller best for. Mannen er en ubestridt kvinnebedårer og har vært åpen om å ha feid over kanskje litt for mange damer gjennom sin karriere. Han har hele syv barn med syv ulike kvinner og har vært gift 6 ganger. Dette må jo være et rent helvete på julaften!

I dag har han lagt mye av ungdommens fest og moro på hylla. Mannen er jo godt i 50-åra og mener det er på tide å ta det litt mer med ro.

Høye odds hos Betsson

Hvis du har lyst til å sikre deg maks spenning til lørdagskvelden – når alt avgjøres – kan du selvsagt satse noen kroner på hvem som kommer til å vinne MGP 2017 og dermed bli Norges bidrag i den internasjonale finalen.

Dessverre ser det ikke ut som Runde Rudberg kommer til å vinne MGP2017 i år heller – i hvert fall om man skal tro på oddsen. I skrivende stund har nemlig Rune Rudberg nest høyest odds med 14,50 hos Bettson Casino. Bidraget som er hakket verre, er bandet «In Fusion» med «Nothing Ever Kocked Us Over». Dette betyr selvsagt ikke at håpet er ute for Rune, for som vi alle vet kan det jo skje utenkelige ting. Vi har jo tross alt Donald Trump som amerikansk president!

Gå til Betsson

Andre norske bidrag til MGP 2017

Vi tror ikke kampen kommer til å bli lett for Rune Rudberg, for i årets MGP 2017 finale er det mange, store artister som kniver om seieren. Tidligere Wig Wam-frontfigur Åge Sten Nilsen er med, denne gangen med bandet «Ammunition» og sangen «Wrecking Crew» til 5,50 i odds. Åge og Wig Wam kom jo til den internasjonale finalen i 2005, hvor de endte på en brukbar sjetteplass.

Komiker og våpen-tilhenger, Kristian Valen, deltar også med balladen «You & I». Hans store kjendisstatus kan bidra til å gi han et ekstra løft i finalen, eller felle han totalt. Betsson tror han har gode sjanser og han har den neste beste oddsen på 5,25.

Artisten med aller best odds, er «Elin & The Woods» som synger sangen «First Step In Faith» – på samisk. Oddsen er på 2,60, så det vil vise seg om oddsen får rett! Kanskje vi får et samisk bidrag til årets internasjonale finale?

Andre bidrag er:

  • Ulrikke – «Places»
  • Amina Sewali – «Mesterverk»
  • JOWST – «Grab The Moment»
  • Jenny Augusta – «I Go Where You Go»
  • Ella – «Mamma boy»
  • In Fusion – «Nothing Ever Knocked Us Over»

Hør alle norske bidrag i videoen under. Sangene vil spilles av etter hverandre.

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon