Vinn MrGreen VIP-tur og Premier League billetter

Er det mulig for sensasjonslaget Leicester å gjenta den historiske bragden fra forrige sesong? Vinn deg en VIP-tur til England for å se an situasjonen selv.

Premier League konkurranse Mrgreen Prize drawDersom du følger engelsk fotball selv sporadisk så kan du ikke unngå å ha fått med deg sensasjonslaget Leicester med Vardy i spissen som sjokkerte verden ved å ta hjem gullet i fjor. Nå sparkes en ny sesong snart i gang, og i den anledning tilbyr MrGreen deg en drømmetur til England for å se ditt favorittlag kjempe om 3 viktige poeng i kampen om ligagullet. Du kan velge relativt fritt hvilket storlag du vil se i aksjon, men innenfor visse grenser. Du får dessuten tur og opphold på luksushotell for 2 i tillegg til billetter om du stikker av med den gjeve- første eller andreplassen. Dersom du ikke vinner førsteplassen eller andreplassen er det likevel ingen grunn til å fortvile da du kan vinne 50 freespins helt ned til 10. plass i MrGreen VIP-tur loddtrekningen.

MrGreen Premier League loddtrekning

Din reisepartner og du selv vil altså ta flyet til England og innlosjeres på et luksushotell like ved stadion hvor dere senere vil være vitne til to gigantlag kjempe om de viktige poengene. Det er bare å lade opp med de lokale supportene på puben på hjørnet og synge med når kampropene gjaller på tribuner som rommer 60-80 tusen elleville supportere. Kampanjen startet 1. august og løper ut rett før midnatt søndag denne uken. Du må spille for 100 kroner på Premier League Prize Draw spilleautomatsamling for å få deg ett lodd. Du kan skaffe seg så mange lodd som mulig mens tiden enda rekker. Det er bare å kjøre på denne siste uken.

MrGreen bonus for nye spillere

Hos MrGreen Casino tilbyr de fantastiske velkomsttilbud for nye spillere, og via oss får du eksklusive tilbud hos dem også. Sjekk ut hva som tilbys akkurat nå ved å klikke linken under.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon