Vinn luksustur til London hos SlotsMillion

Bli med på November Rocks-konkurransen, og vinn en skikkelig luksustur til London hos SlotsMillion Casino. Les videre for å finne ut hvordan!

Vinn luksustur til LondonKan vi friste med en fantastisk luksustur til London verdt €6 495? Hvis du spiller hos SlotsMillion, kan det faktisk bli deg som stikker av med hele premien! Toppgevinsten i deres November Rocks-konkurranse er nemlig en gratis tur til London med tre netter på et femstjerners hotell, helikoptertur over byen, konsertbilletter, deilig middag og 2000€ i lommepenger!

Som om ikke luksusturen til London er verdt å kjempe for, finner du hele 4999 andre premier i konkurransen. Andreplassen gir 5000€, tredjeplassen 3000€, 4-5. plass gir 1000€, mens de 95 neste gir et mindre pengebeløp.

På de 4900 neste plassene, kan du vinne 100, 50, 20 eller 10 free spins. Det er jo ikke akkurat dårlig det heller, for men vet jo aldri hvilket spinn som skjuler gigant-gevinsten! I realiteten kan faktisk sisteplass med 10 free spins, være mer verdifullt enn faktisk turen til London!

Slik deltar du:

Lyst til å bli med på konkurransen? Det er faktisk veldig enkelt å delta, du trenger bare å spille på NetEnt’s rockeautomater Guns N’Roses, Jimi Hendrix eller nykommeren Motörhead. For å få ett lodd til trekningen, må du spille 50 runder på en eller flere av disse automatene. Skal Londonturen bli din, kan det jo lønne seg å skaffe seg en del lodd.

Vinnerne trekkes allerede torsdag 17. november, så det er bare å sette i gang og spille for å få lodd! Det eneste kriteriet er å satse minst 0,20€ ekte penger i hvert spinn, og det er jo ikke så mye. I tillegg er det alltid en stor sjanse for at du stikker av med gigantiske premier mens du spinner. Om alt skulle skjære seg og du ikke vinner London-turen, kan du jo kanskje ha råd til den selv!

1300 spilleautomater hos SlotsMillion

Hvis du elsker spilleautomater, er jo SlotsMillion et paradis på jord. Her finner du nemlig over 1300 spilleautomater fra noen av de mest kjente spill-leverandørene. Finner du ikke noe du liker her, er nok ikke det spillet lagd enda!

Hvis du er helt ny hos SlotsMillion, kan vi anbefale deg å hente ut deres velkomstbonus slik at du kan prøvespille litt ekstra før du hiver deg over November Rocks-konkurransen. Her kan du nemlig få dobbel bonus opptil 300€ og 100 ekstra free spins. Du kan ikke bruke bonusen i konkurransen, men det er likevel mange timer med ekstra spilleglede som du ikke vil gå glipp av!

Få 300€ bonus og 100 free spins

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon