Vinn en Leo Vegas Premier League trøye

Vis alle hvilket lag du virkelig heier på, ved å vinne en Leo Vegas Premier League trøye.

Leo Vegas Premier League trøye kampanjeNå har Leo Vegas satt i gang en kampanje som passer for alle dere fotball-fans der ute. Du har nemlig muligheten til å skaffe deg din helt egen Leo Vegas Premier League trøye. Hvilken trøye du får er helt valgfritt, du kan velge fra akkurat det laget du ønsker i ligaen. Keeper t-skjorter er ikke inkludert. På den måten kan du vise hele verden akkurat hvilket lag du holder med. I denne kampanjen har du både sjansen til å stikke av med en storgevinst og din helt egne fotballtrøye.

Slik skaffer du deg Leo Vegas Premier League trøye

Dette er an lang kampanje som varer helt frem til 21. mai 2017. Med andre ord har du nok av sjanser til å skaffe deg din t-skjorte. Det du må gjøre er å få en gevinst på et spill som har en odds på 21.0, eller mer. Innsatsen må være på minimum hundre kroner. Spillet du velger må du sette på en av English Premier League kampene, og du har mist 2 spill per kupong. Det går like fint å spille fra din mobil eller nettbrett som fra PC.

Spill i vei, og rydd plass i garderoben til din splitter nye fotballtrøye.

Leo Vegas velkomstpakke

Du må være en registrert spiller hos Leo Vegas for å kunne bli med på denne kampanjen. Har du ennå ikke blitt dette, er det bare å hive deg rundt og melde deg inn. Dette er et casino som vet å ta godt imot sine nye spillere, og du vil motta en meget flott velkomstpakke på inntil €4000 pluss 200 freespins. Det hele starter første gang du setter inn penger, og da er bonusen på 150 prosent inntil €1500, samt 160 gratis spinn. Klikk på lenken nedenfor dersom du ønsker å lese mer om denne bonusen.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon