Vi har sett på ELKs nye spilleautomat – Hong Kong Tower slot

ELK Studios liker å reise verden rundt med sine spilleautomater, og denne gangen har de tatt turen til Asia. Vi har sniktittet på deres nye spilleautomat Hong Kong Tower – før den er lansert!

Hong Kong spilleautomatDet er jo ikke lenge siden ELK dro oss med til kariben med Sam on the Beach, eller vi fikk et nytt meksikansk eventyr med Taco Brothers Saving Christmas. I så og si hver automat de slipper så reiser vi til et nytt og spennende sted i verden, og endelig får vi en smak av Asia i en ELK spilleautomat.

Den 5. april slippes nemlig deres nyhet Hong Kong Tower. En spilleautomat som virkelig tar deg til nye høyder og hvor Yin og Yang er i fokus. Spektakulært nok, spiller Hong Kongs verdensberømte lys-show hovedrollen, med fargerike lys, laserstråler og søkelys, sammen med flott musikk for et helt spektakulært show! Bare se en liten smakebit i videoen under.

Slik vil Hong Kong Tower spilleautomat være

Hong Kong Tower gevinsterSpillet vil være mobilvennlig – for hvilket nytt spill er ikke det i dag – med 99 måter å vinne og såkalte «connecting lines».

Hovedgevinsten vil være på 3016 ganger innsatsen, eller med andre ord, maksimalt 301 650 euro hvis du spiller med 100 euro om gangen.

Hong Kong Tower har selvfølgelig et bonusspill for å krydre spillopplevelsen litt ekstra. Her finner du nemlig et «Wheel of Fortune»-bonusspill, hvor du kan nå opp til tre forskjellige nivåer. Du starter på et lavt nivå med små premier, hvor det ene feltet i hjulet Hong Kong Tower bonusspilllar deg få en ny mulighet, på et litt mer verdifullt hjul.

Kommer du til det tredje og siste hjulet, vet du at det kommer til å klirre godt i lommeboka!

I tillegg har Hong Kong Tower selvfølgelig et wild-symbol, i form av Hong Kong Tower-logoen. Spillet vil ha en ganske god RTP på 96,3%, slik at du trygt kan spille ganske lenge i denne automaten.

Blir dette en bra spilleautomat?

Hong Kong Tower slotSiden dette er en automat fra ELK Studios, har vi selvfølgelig de største forventinger til at dette skal bli en fantastisk automat.

ELK Studios står jo bak en rekke av våre favorittautomater, som Taco Brothers og Wild Toro og vi vet de kan skape ren magi for en liten spilleautomat-fanatiker.

Nå er jo ikke ELK kjent for enarmede banditter og klassiske automater, så dette blir nok ikke en ny kandidat til å kjempe om vår norske favoritt, Jackpot 6000. Men for de av oss som liker moderne automater med spenstige og moderne funksjoner, tipper vi denne automaten vil falle i smak!

Spill ELK automater hos SuperLenny!

Prøv spilleautomaten helt gratis under:

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon