Dinosaurer og kenguruer topper de verste spilleautomater for juni

Dette kunne nesten vært en gåte, for hva er det egentlig dinosaurer og kenguruer har til felles? Jo, de topper vår liste over de verste spilleautomatene i juni! Les vår verstingliste og le av frustrasjon.

Selv om det er litt hyggeligere lesning å se de beste spilleautomatene for juni, er det alltids litt underholdende å se de som har falt rett på trynet. For selv om vi er i 2017, er det fortsatt de som lager spilleautomater som om det var 2007. Bare ta en titt på våre 3 verstinger for juni og le deg skakk av frustrasjon.

Jurassic World fra Microgaming

Jurassic world spilleautomat

Ai, ai… Jammen har Microgaming nok en gang greid å ødelegge det som kunne blitt en fantastisk spilleautomat. Det er nemlig flere måneder siden de lanserte at de fikk rettighetene til Jurassic World-filmen, og siden den gang har vi nærmest engstet oss for å se resultatet. Siden den er fra Microgaming, kunne den jo utvilsom bli et høydepunkt, og jammen fikk vi rett!

Her finner du noen av de kjente skuespillerne som symboler, i tillegg til en rekke forskjellige dinosaurer. Akkurat som forventet. Det som kanskje er litt skuffende, er at ingen av disse symbolene leer på en eneste dinosaurfinger når du får en vinnende linje. Ikke et eneste glefs fra Indominous Rex eller et blunk fra hovedrolleinnehaveren Chris Pratt. Skuffende!

Ikke bare er symbolene i seg selv en stor skuffelse, men dødfødte bonusspill og trauste effekter gjør det hele til en tragedie. På toppen av alt har de dessuten laget et dødskjedelig lydbilde, som ikke får hjertet til å dunke hos selv en liten mygg som svermer rundt ei blodrik ku. Med tanke på at de åpenbart har betalt i dyre dommer for rettigheter til filmen, skulle man trodd de gav jernet litt ekstra, men den gang ei. Fy, skam dere Microgaming!


RedRoo fra Lightnig Box

Redroo spilleautomat

RedRoo spilleautomat fra Lighting Box kunne nesten hett for «Home and Away» spilleautomat. Denne automaten er nemlig en australsk spilleautomat, med symboler som en søt hund, en lekker surfegutt og en barmfager strandberte. Idyllisk, eller hva?

Det er naturligvis til vi kommer til den forstyrrende kenguruen, de rosa fuglene med freshe frisyrer og et hav av skinnende kongelige symboler. Ikke akkurat «Home and Away», eller hva? Naturligvis finnes det også et bonussymbol formet som Australia, og et wild symbol som muligens skal være et fjell av et slag. Ja, meget vakkert.

Redroo symboler

Selv om symbolene er grelle og ikke det minste fristende, er det lydbildet som er det mest forstyrrende. Med Australske «klirr» og toner for hvert spinn, og for ikke å snakke om de forferdelige fuglene som kakler som skremte aper i bakgrunnen, er det som om automaten spytter ut lyder fra helvete.

Med en griselav RTP på bare 95,301%, er dette en spilleautomat som virkelig gjør oss glade for at vi holder til i det kalde nord. Landet «down under» frister overhodet ikke av denne spilleautomaten, og strykes umiddelbart fra vår ferieliste!


Prosperity Twin fra NextGen

Prosperity twin spilleautomat

Hvis du har lyst til å spille på en regelrett stygg spilleautomat, bør du virkelig teste ut Prosperity Twin fra NextGen. Disse symbolene har nemlig så mye gjenskinn at du nærmest blir blendet gjennom skjermen, og ikke på en god måte.

NextGen har jo i det siste lansert spilleautomater som er inspirert fra Asia, og dette er dessverre en til i rekken. Ikke at det er noe feil med asiatisk-inspirerte spilleautomater, men det må gjøres på den riktige måten. NextGen tror åpenbart at Asia er overøst med gull og glitrende metaller, for det er nettopp det som er deg gjennomsyrede temaet i denne automaten.

Hver gang du får en vinnende linje, pøses det på med så mange gull-effekter at du nesten ber til Gud om at du ikke hadde vunnet. Det eneste positive med Prosperity Twin, er at du selv kan velge om du vil spille fra begge veiene eller ei. Naturligvis koster det ekstra, men det dobler jo også vinnersjansene. Uansett, dette er en spilleautomat selv ei metallelskende skjære ville styrt unna, og det samme gjør vi!

Prøv alle makkverkene hos SlotsMillion

Hvis du har lyst til å teste noen av disse makkverkene, er det bare å ta turen til SlotsMillion Casino. Her kan du nemlig teste alle disse spilleautomatene helt gratis, uten at du trenger å legge igjen noe informasjon om deg selv.

SlotsMillion Logo

Hvis du derimot har lyst til å satse noen kroner, er dette selvfølgelig også mulig. Her får du dessuten en dobbel innskuddsbonus på 100% opptil €300, slik at du får en god del ekstra å spille for. Her finner du faktisk over 1600 spilleautomater, slik at du ikke trenger å kaste bort dine penger på disse latterlige spillene ovenfor.

Hent 100% bonus & 100 free spins

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon