Vant 67 millioner på Mega Fortune Dreams

Den velkjente svenske spillprodusenten NetEnt har gjort seg verdenskjent for sine jackpotspill, og ikke uten grunn. Gjennom årene har vi sett en rekke heldige spillere vinne livsforvandlende gevinster når de spilte på noen av NetEnts jackpotfavoritter.

Vanligvis har det vært på flaggskipet Mega Fortune at disse heldige spillerne har vunnet sin rikdom. På tampen av året opplevde vi enda en utrolig vinnerhistorie på en av NetEnts mange jackpot-spilleautomater, og denne gangen var det Mega Fortune Dreams som gjorde en heldig spillers drøm til virkelighet.

En jackpot på 67 millioner

Eksklusive Mega Fortune DreamsDet var rett før nyttårsaften at en småbarnsfar fra Cheshire, England, fikk sin drøm oppfylt. Der han satt og spilte på NetEnts jackpotspill Mega Fortune Dreams kunne han neppe ha forestilt seg at nettopp han snart ville stikke av med hele jackpoten. En gevinst som garantert ville helt snu opp ned på livet hans dersom han ønsker det. Med en innsats på bare 15 kroner klarte denne heldiggrisen å vinne en gevinst som helt sikkert vil sikre familiens fremtid. Totalt vant småbarnsfaren 7,437,199 euro, noe som tilsvarer ca. 67 millioner norske kroner. Sjekk mange flere norske nettcasino her.

Vinneren sier han fikk et lite sjokk da han så den store gevinsten ramle inn. Han kunne knapt tro sine egne øyne, og visste derfor i utgangspunktet ikke sikker på hvordan han ville reagere. Mannen forklarer at gevinster har forandret alt for ham og hans familie. De trenger ikke lenger trenger bekymre seg for fremtiden. Det aller første han vil gjøre er å ta familien med på en tur til Disneyland.

Jackpot-favoritter fra NetEnt

Mega Fortune og Mega Fortune Dreams er flaggskipene blant NetEnts progressive jackpot-spill. Mega Fortune var forløperen til Mega Fortune Dreams, og de to spillene skiller seg ikke mye fra hverandre når det kommer til spillmekanikk. Det var i midten av 2014 at NetEnt besluttet å lansere en oppfølger til den meget populære Mega Fortune. Den største forskjellen mellom de to gigantene er faktisk utseende og design.

Hvordan vinne drømme-jackpoten

Så, det store spørsmålet er selvsagt; Hvordan kan nettopp du vinne drømmejackpoten? For å få sjansen til å vinne Mega jackpot må du først og fremst ta deg til bonusspillet. Dette krever at du får 3 eller flere bonussymboler i hovedspillet. Symbolene ser ut som små lykkehjul og er lette å kjenne igjen. Når du får 3 bonussymboler blir du tatt inn til bonusspillet, og i bonusspillet vinner du enten en vanlig pengepremie eller en av spillets 3 jackpoter, der Mega Jackpot er den aller største.

Vinn neste jackpot hos Unibet

Neste store jackpot bygger seg opp akkurat nå, og du kan vinne den hos Unibet med en flott velkomstbonus på 200% opptil 1000 kroner.

Få din bonus nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon