Topp 5 spilleautomater fra november 2016

Dette er et helt nytt initiativ, og vi vil begynne å kjøre dette i starten av hver eneste måned. Det kommer rett og slett så mange flotte nye automater hver eneste uke. Vi måtte jo bare spre gleden.

Vikings Go Berzerk fra Yggdrasil

Ja, du klarer antageligvis å gjette hvem som vant …

Mens vi hutrer, fryser og kanskje allerede ser frem til jul, vil vi gjerne feire de 5 beste spilleautomatene fra måneden som var. Og for en merkelig måned det har vært. NetEnt har «skuffet» mange, mens den norske storfavoritten Yggdrasil hadde flere klare kandidater for denne listen.

Har du spilt alle tidligere, eller er det noen som falt under radaren din? Eller var det kanskje noe som gikk oss forbi? Og hva om vi har valgt en spilleautomat du ikke liker? Fyr på i kommentarfeltet under hvis det er noe du er enig eller uenig i. Men la oss ikke kaste bort flere tomme ord, her er var topp 5 spilleautomater fra november 2016.


1. Vikings Go Berzerk fra Yggdrasil

Beste spilleautomat fra November Vikings Go BerzerkVikings Go Berzerk vinner topp-posisjonen fordi vi ikke kan rise oss bort fra den. Noe vi på en annen side kan rive oss fra er vårt eget hår. Hvor ekstremt vanskelig skal det være å fylle opp rage-meterne. Du vinner stadig free spins – men det blir jo bare så mye bedre når de går berserk!

Hvis du ikke har gjettet det er Vikings Go Berzerk oppfølgeren til Vikings Go Wild, og denne gangen er det enda vildere. Det ekstremt kuler her er at alle vikingene kan bli wild-symboler under free spins. Når du onde havfruene angriper kjemper de mot vikingene, og alle som overlever blir wild-symboler.

Det sprøeste her er at du gradvis bygger opp fire berserk-metere – en for hver viking, og når den blir fylt vinner du 7 free spins. Men her vil denne spesifikke vikingen alltid vinne, mens resten også vil kunne bakke ham/henne opp. Dette fører til kolossale gevinster, men det tar bare så lang tid.

Spill Vikings Go Berzerk hos 7Red


2. Wild Toro fra Elk Studios

Wild Toro spilleautomatTyrefekter vs. superkul okse. Dette er en lekker videoautomat med en rimelig tøff funksjon. Hver eneste gang tyrefekteren og oksen dukker opp blir det kamp. Ja, hver eneste gang. Og dette er noe som burde skje rimelig ofte.

Hva skjer? Jo, de flyr i tottene på hverandre, og oksen. Wild Toro er uansett hva et vandrende wild-symbol, men når de flyr i tottene på hverandre blir alle rutene Wild Toro stormer gjennom også til wild symboler.

Som om ikke dette var sykt nok vil en ny tyrefekter med engang kalle ham tilbake til kampen – og vet du hva, hvert eneste spinn her er gratis. Jepp, hele sesjonen er free spins med ekstra wilds. Herlig.

Tre matadorer vil dessuten tvinge re-spins tre ganger, eller til Wild Toro hopper frem – noe som virkelig øker sjansene til å vinne geniale doser med penger.

Spill Wild Toro hos Betsson


3. Neon Reels fra iSoftBet

Utrolig kult - Du må prøve Neon ReelsFor alle dere som elskere de klassiske enarmede bandittene, men liker det lille ekstra på kjøpet er Wild Toro en rett og slett genial automat. Med klassiske symboler, men 5-hjul og et helt utrolig 3D design brant automaten seg inn i våre hjerter.

Hvorfor sier vi brant? Jo, forbi den spinner som en motor, og kommer det to scatter-symboler begynner den å spinne ut av kontroll. Dette er en utrolig tøff effekt, og vi følte oss dratt direkte inn i automaten.

Dette er rett og slett et av de beste designene vi har sett, og den utrolige enkelheten gjør den til en favoritt for nordmenn som elsker Jackpot 6000, men gjerne skulle spunnet på noe litt «tøffere» for å få adrenalinet til å pumpe som aldri før. Neon Reels kan være automaten som gjør nettopp dette.

Spill Neon Reels hos SlotsMillion


4. Turning Totems fra Thunderkick

Turning Toten novemberThunderkick er tilbake med deres utrolige innovasjon. Turning Totems er like kreativ som Babushka, og introduserer helt nye måter å vinne på. Denne automaten er nemlig ikke like simpel som man først skulle tro. Ved siden av muligheten til å vinne fra begge sider er det to nye funksjoner vi elsker.

Lyn-symbolet, som for øvrig ser ut som en slange gjør nemlig to kule ting. For det første vekker det opp sovende wild-symboler på totempælen deres og for det andre starter de helt utrolige free spins.

Få minst tre stammer til å bli «truffet av lynet» og fem gratis spinn blir dine. Det syke her er da at alle sovende wild fortsetter å bli vekket til livet. Og de to siste totempælene kan også bli truffet. Det betyr at du kan bli sikret helt utrolige doser med wild-symboler.

Spill Turning Totems hos Casumo!


5. Super Heroes fra Yggdrasil

Super Heroes november spilleautomatLa oss avslutte listen ved å snakke ned om en av våre gamle helter, NetEnt. Deres nyeste «actionautomat» Warlords vant oss ikke over – men en automat som er rimelig lik er Super Heroes, igjen fra Yggdrasil – og vil du ha enkel moro med fullt av funksjoner er nok dette november-automaten å gå for.

Med genial grafikk, pumper den gjennom store doser med action, som NetEnt aldri leverte. Dette er kanskje ikke en automat for historiebøkene, men for raskt og enkel moro vil nok Super Heroes være en perfekt avlastning for mangt en sliten spiller.

Og nei, vi inkluderte ikke Play’n Go sin nye 7 Sins, eller NetEnts Fairytale Legends heller – begge er solide – men de nådde ikke helt opp til topp fem. Bedre lykke i desember folkens.

Spill Super Heroes hos VegasCasino!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon