Topp 5 beste spilleautomater fra Desember 2016

Ja, hvilke automater var det egentlig som vant oss over i 2016 sin siste måned? Her er det beste av det beste. Er alle favorittene dine med?

Robo Smash slot 2016Vi må bare være helt ærlige: Desember 2016 var ikke den beste måneden spilleautomater har sett. Det var ingen klare, åpenbare vinnere, og da vi stelte i stand topplisten for beste spilleautomater i 2016 var det ingen desember-automater som var med. Hadde dette vært en vanlig måned er vi ikke engang sikre på om flesteparten av våre valg ville ha klart å komme med på listen.

Men ikke stopp å lese bare fordi utvalget ikke er like sterkt som vi skulle ha håpet. Disse spilleautomatene er fremdeles verdt en titt – spesielt toppkandidatene. Og sjokkerende nok er nesten ingen av de kjente utviklerne representert. Vi tror du kan ha mye moro med dem. Dessverre er ingen av våre topp 5 tilgjengelige i vårt utvalg av gratis spilleautomater – men vi har lagt ved linker til casinoer der du vil kunne spille dem helt gratis (eller med ekte penger hvis du skulle foretrekke det).


1. Crystal Clear fra Realistic Games

Crystal Clear slotCrystal Clear topper listen på grunn av sitt unike og ekstremt engasjerende konsept. Du kan nemlig se hvor mange wild-symboler det er som gjemmer seg på hvert hjul. Det starter med 8, men hver eneste gang du får en vinnende kombinasjon vil du få gratis re-spinn – fulgt av enda flere gratis re-spinn hvis du er heldig. Og det er her det sprøe skjer. Alle vinnende symboler vil bli gjort om til wild-symboler!

Ja, det stemmer. Plutselig har du 10 wilds per hjul, så 15, kanskje til og med mer. Og jo flere wild-symboler du har på hvert hjul, jo høyere er oddsen for å vinne. Ekstra spinn er alltid kult, men når vært ekstra spinn gjør det enklere å vinne blir det bare enda bedre. Nei, Crystal Clear har kanskje ikke den mest høymoderne HD-designen, men det blir ekstremt fort glemt for dette er gøy!

Spill Crystal Clear hos Unibet


2. Taco Brothers Saving Christmas fra Elk Studios

Ny Taco Brothers for julenLa oss være ærlige med dere igjen. Taco Brothers Saving Christmas er teknisk sett bedre enn vinneren – faktisk er den «årets beste». Problemet er bare at året var 2015 og ikke 2016. Taco Brothers Saving Christmas er rett og slett fjorårets toppfavoritt, men med litt julepynt her og der. Det er akkurat nok til å få julefølelsen, og automaten er like morsom som den var, men det er nettopp det: Det er nøyaktig den samme spilleautomaten.

Vi hadde foretrukket å se en skikkelig oppfølger, nye symboler, kanskje til og med nye symboler – men nei. Forskjellen var snø på kaktuser og andre småsymboler, julegavepapir rundt dynamitt – og andre mikroforandringer. Hei, vi elsker Taco Brothers, vi skal ikke klage for hardt – men vi kunne ikke gjøre denne til nummer en.

Spill Saving Christmas hos SuperLenny


3. Robo Smash fra iSoftBet

Robo Smash spilleautomatEn utvikler vi stadig får mer respekt for er iSoftBet og her kommer de med en rimelig kul og original idé. En snill og en slem robot kan dukke opp på hjul 1 og 5. Begge er jokere. Dukker de opp midterst på hjulet sitt vil de dessuten kalle inn forsterkninger, slik at hele hjulet har jokere.

Det kule er når både den snille og den slemme er midterst på hvert sitt hjul og forsterkningene blir kalt inn. Da vinner du nemlig free spins. Og ja, det er også her de krasjer inn i hverandre.

De vil gå fra hver sin side og innover. Først ytterst, så et sted nærmere midten (her blir forresten gevinstene dine doblet) – og så fyker de i tottene på hverandre i midten. Dette gjør at de deler symbol og blir til «Robo Smash». Alle gevinster her vil bli tredoblet. Etter dette spinnet trekker de seg så tilbake (nok en gang med dobbel gevinst) før de havner i sine originale posisjoner.

Ja, dine fem gratis spinn går raskt for seg – men så mye skjer, for ikke å overse at det er 6 jokere med. Dessuten er det mulig å vinne disse gratisrundene relativt ofte.

Spill Robo Smash hos SlotsMillion


4. Phoenix Sun fra Quickspin

Phoenix Sun QuickspinVed første øyekast kan Phoenix Sun se litt ut som en tidligere toppsuksess fra Quckspin – nemlig Crystal Queen. Begge automatene hat teknisk sett seks rader og fem hjul – men de tre øverste radene er gjemt bak is eller, i dette tilfellet gull. Det er mulig å frigjøre de øverste radene – men det er også her alle sammenligningene stanser.

Phoenix Sun bruker den gode gamle 243 måter å vinne på i stedet for gevinstlinjer – og jo mer du åpner jo enklere blir det å vinne. Frigjør alle radene og kos deg med hele 7776 måter å vinne på. Her er det med andre ord rimelig vanskelig å tape.

Hvordan rydder du veien? Jo, Phoenix Wild-symboler begynner å skyte bort gullet. Dette frigjør tre ruter per wild-symbol og gir deg gratis omspinn. Får du flere Phoenix Wild-symboler forsvinner enda flere ruter og det blir nytt omspinn. Det tar bare 5 Phoenix Wilds for å skyte brettet helt fritt. Det øyeblikket dette skjer vinner du 8 free spins – og ja, med 7776 forskjellige måter å vinne på!

Spill Phoenix Sun hos Guts


5. Arcade Bomb

Arcade Bomb slotHer er nok et kult nytt konsept, og selv om den ikke er å vinne så mange plasser ennå er den åpenbart veldig populær hos Betsson. Så, hva er dette? Jo, det er en meget klassisk videoautomat – med symboler du helt sikkert kjenner igjen. Dessuten har de lagt til arkade/neon følelsen – som gjør at den skiller seg litt mer ut enn den eller ville ha gjort.

Men hva er da nytt? Vel, bomber! Mange, mange bomber. Mens du spinner vil bomber tilfeldigvis falle inn på enkeltruter. Når disse sprenger vil alt rundt dem bli til det samme symbolet. Dette vil ta noen spinn, for bombene teller ned fra 10/5. Men det trenger ikke å ta så lang tid. Ja, er to bomber ved siden av hverandre kan den ene ta den andre med seg og dermed gi ut ekstra gode gevinster. Dette skjer ikke bestandig, men det er ekstra gøy når du ser dem gå av.

Det er også hvert å si at så lenge du har tre på rad vil du vinne. Det spiller ingen rolle om symbolene ligger i midten, til høyre eller venstre. Du må bare ha tre symboler (eller flere) som ligger etter hverandre. Det er mye å heie på her, og det å se bombene telle ned gir et flott sug i magen. Ja, hvor mye vil man faktisk vinne når de går av?

Spill Arcade Bomb hos Betsson


Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon