Topp 5 beste spilleautomater 2016

Feir nyåret ved å feire fjoråret! Gå den setningen mening? Ja, det håper vi. 2016 var et fenomenalt år for gode spilleautomater – og vår topp 5 beviser nettopp dette.

Dagen derpå er her. Det er endelig 2017, og mange av dere ser nok frem til å slappe av og virkelig kose dere med mangt et nyttårsspinn. Men hvorfor ikke se tilbake til året som vår, og feire nyåret ved å spille 2016 sine beste spilleautomater?

Vi har nettopp kåret de 5 beste spilleautomater 2016, og vi synes at du burde løpe ut og spille dem – for ja, hvorfor ikke. Dette er det beste av det beste som kom i 2016 – og elsker du spilleautomater skylder du deg selv å sjekke ut disse.


1. Art of the Heist fra Playson

Beste spilleautomat 2016Hvis du vil ha det lille ekstra ved siden av den naturlige spilleautomat-spenningen, vil Art of the Heist overgå alle dine forventninger. Her blir hver eneste rute transformert til en del av en historie. Hvordan? Hver rute er et rom i museet vår elskverdige mestertyv raner.

Det hele starter med at han hopper inn via et vindu i toppen av det første hjulet, for så å gradvis gå fra rom til rom mens han plyndrer med seg alle godsakene han finner. Kom deg gjennom hele museet og vinn minst 10 free spins. Bare pass på at du ikke løper inn i vakten eller mumien …

Det ekstremt kule er at hvor tyven er bestemmer hva du vinner. Det er nemlig slik at vanlige gevinstsymboler, slik som alarmkoden og joker-symbolet (en diamant), vil få ekstra effekter når de lander i rommet tyven befinner seg i. Alarmkoden lar ham komme seg til et annet rom, mens diamanten åpenbart blir stjålet. Og gjett hva, hver diamant gir deg et ekstra spinn når du kommer deg ut i bilen.

Free spins runden handler nemlig om hvor mye du kan få inn i bilen, for du så kommer deg unna med ytterligere gevinster – og kommer tilbake en ny natt for nye plyndringer. Men free spins er ikke det kuleste. Lander Mona Lisa-symbolet på deg starter bonusrunder, der du spesifikt går fra rom til rom i et klikk og gå eventyr, i jakt på nettopp Mona Lisa og mange andre fabelaktige kunstverk – inkludert Skrik.

Spill Art of the Heist hos JoyCasino


2. Fire Joker fra Play’n Go

Beste spilleautomat 2016?La oss hoppe i totalt motsatt retning av Art of the Heist, med sine mange fantastiske funksjoner og unike historie-fokus. Ja, la oss gå til en enklere stil, det mange vil si er den beste stilen: Den gamle enarmede banditten. Men dette er ikke en hvilken som helst ny banditt – dette er våre leseres mest spilte automat!

Med alt fra klassiske symboler til tradisjonelle gevinstlinjer er det eneste nye den brennende jokeren og en herlig superfunksjon som kan gi deg ekstreme gevinster. Det er nemlig slik at om to hjul er fylt med det samme symbolet (jokere er selvfølgelig alle symboler) uten at du får gevinst, vel, da vil det ødeleggende hjulet bli tvunget til å ta et re-spinn – og det ender ofte med mye jubel!

Skulle du klare å fylle alle hjulene (det vil si hver av de ni rutene) med samme symbol vil du dessuten aktivere et utrolig lykkehjul. Spinn og vinn en ekstra multiplikator. Din allerede gigantiske gevinst kan nemlig bli tidoblet.

Hvis du elsker Jackpot6000, Mega Joker og Super Nudge 6000 (noe vi vet ekstremt mange av dere gjør) må du bare teste ut denne. Vi ble sjokkert da vi så populariteten her hos Norske-Spilleautomater – vi trodde aldri noe ville bli mer populært enn de tidligere nevnte – men Fire Joker er den heteste, mest brennende automaten for spillerne våre – og vi er enig – den er utrolig!

Spill Fire Joker hos Folkeautomaten


3. When Pigs Fly fra NetEnt

Var When Pigs Fly best i 2016?When Pigs Fly tar oss tilbake i den innovative retningen, med et rett og slett genialt, men like fullt enkelt og forståelig design. Her starter du med et rimelig innskrumpet «brett». Ja, det er bare en rute på det første hjulet – men vinner du blir det gratis re-spinns, og hjulene vil bare bli større og større.

Jepp, hvert gratis re-spinn gir deg høyere og høyere vinnersjanser. Og skulle du klare å få hele 6 re-spinn på rad – noe som ikke er så vanskelig som det høres ut som – vinner du 8 free spins. Og gjett hva – her er det ikke noe som er innskrumpet lenger.

Under free spins er hvert av dine 5 hjul hele 5 rader – og du vinner så lenge de tre første hjulene har et symbol felles. Dette er den gode gamle «365 måter å vinne på» bare med enda flere måter å vinne på. Vi elsker det, og den naturlige progresjonen gjør det hele enda bedre.

Spill When Pigs Fly hos Thrills


4. Cloud Quest fra Play’n Go

Cloud Quest spilleautomatCloud Quest tok formatet vi elsket fra moderne klassikere, slik som Troll Hunters og Golden Tickets – og klarte å forbedre formularet. Kort forklart: Her er det fem hjul, hver med fem rader og så lenge minst tre ligger på rad spiller det ingen rolle hvor de er og hvordan de ligger.

Jepp, du får gevinst med tre like symboler under hverandre på fjerde hjulet for eksempel. Den største oppdateringen er at du her i tillegg til å vinne vannrett og loddrett også kan vinne på skrå. I likhet med for eksempel Gonzo’s Quest vil vinnende kombinasjoner bli fjernet – men de vil ikke bli fylt på.

Hvorfor spør du? Jo, fordi klarer du å viske bort nok, slik at du kan lese ordet «BONUS» som gjemmer seg bak, vil bonusrunden starte. Og forresten, akkurat som før (i Troll Hunters og Golden Ticket) vil tre like gi deg et ekstra joker-symbol – slik at det stadig blir nye vinnende kombinasjoner.

Ved siden av dette gir bonusspillet deg kule kamper mot monstre, mens det under hvert spinn et batteri kan bli ladet opp, og ekstra tøffe funksjoner, slik som gratis re-spinns med ekstra jokere, kan bli vunnet. Vi vet at vi ble underholdt!

Spill Cloud Quest hos Casumo


5. Vikings Go Berzerk fra Yggdrasil

Vikings Go Berzerk spilleautomat slotmaskin Yggdrasil RizkVikings Go Berzerk ble kåret til vår favorittautomat fra November, og det med konkurrenter slik som Wild Toro – som definitivt var under vurdering for denne listen også vår det åpenbart at vikingkrigerne matte klore og kjempe seg inn på lista.

Det virkelig tørre her er free spins-rundene, der alle vikingkriger-symbolene kan bli til jokere hvis de vinner sin individuelle kamp. Men det som gjør at vi alltid får lyst til å spille Vikings Go Berzerk er at hver eneste gang du får en kombinasjon med en viking under det vanlige spillet, vil en måler for han eller henne gå opp.

Dette er Berzerk-måleren, og når den er fylt opp vil du få ekstra free spins – men her vil hvert eneste symbol med den valgte vikingen gå berserk og automatisk vinne kampen. Det gjør at du mer eller mindre er sikret fenomenale gevinster. Det finnes også en mytologisk free spins-versjon som heter «Ragnarok free spins». Vinn denne og alle vil gå berserk. Vi har fortsatt ikke fått til dette, men håpet lever i våre våte drømmer.

Spill Vikings Go Berzerk hos 7Red


Å, så nærme toppen …

wild toro spilleautomatDet var utrolige mengder med fantastiske spilleautomater som ble sluppet i 2016, og vi kunne ikke liste alle. Vi valgte derfor å stoppe på fem, og det var spesielt herlig at variasjonen mellom dem var såpass stor. Her var det ikke bare NetEnt spill som briljerte – faktisk var Play’n Go den eneste som fikk to (vidt forskjellige automater) på lista.

Men det var mange vi skulle likt å inkludere. Wild Toro har allerede blitt nevnt, og det hadde vært godt å kunne snakke om styrken til Elk Studios. Giganten Betsoft hadde heller ingen automater på liste, men det er jo ingen tvil om at Birds er en sterk automat. Dessuten har Playson, som klarte å sikre seg vinnerautomaten hadde mange flere sterke nylanseringer, med Buster Crop som den åpenbare utfordreren til Art of the Heist. Vi har enorme forventninger for den i 2017.

Utvikleren som har imponert oss mest i år er på en annen side Yggdrasil. Hadde vi utvidet denne listen til en topp 10 er det meget mulig at Empire Fortune, Jokerizer og Wicked Circus alle hadde fått plass. Alle tre er videoautomater i klassisk enarmet-banditt stil og vi fallt pladask for dem. De kunne alle ha kåret femteplassen i stedet for Vikings Go Berzerk. Å fullføre listen og velge Yggdrasil representant var nesten som å dra strå ut av en hatt eller kaste terning. Fortsett å gjøre en så god jobb folkens.

Nyttårshilsener

Vi håper at dere hadde en herlig nyttårsfeiring, og at dere vil storkose dere med år topp 5, og kanskje resten av toppfavorittene våre også. Vår topp 5 fra desember vil komme over de neste få dagene. Vi har fortsatt litt å diskutere der. Dessverre var ikke desember 2016 den sterke måneden for spilleautomater.

Neste år vil dere kunne forvente enda mer kvalitet fra oss her i Norske-Spilleautomater. Ja, vi er størst på det vi gjør, men vi har ikke gjort nok. Forvent enda flere gratis spilleautomater, forbedrede designerløsninger og enda flere eksklusive bonustilbud.

Godt nyttår!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon