Topp 3 mest elendige drageautomater fra oktober

Det har vært latterlige store mengder med automater om drager den siste måneden, og noen måtte jo bare være elendige. I går la vi ut de tre beste, vel, her kommer de tre verste!

Oktobers verste dragespillUt av de syv spilleautomatene som «tilfeldigvis» handlet om drager den siste måneden var 3 rimelig gode, mens 4 var middelmådige til elendige. Det sjokkerende er at alle vinnerne er fra relativt ukjente utviklere, mens 2 av taperne er fra ekstremt kjente og respekterte utviklere.

Ja, både Quickspin og Microgaming har et spill hver på denne bunnlisten, og dette er noe de virkelig burde skamme seg over. Microgaming sitt spill er riktignok fra slutten av september, men det var så svakt at vi bare måtte slenge det inn på denne listen. De fortjener intet mindre. Skam deg, Microgaming. Skam deg!

Forresten, vi starter fra minst dårlig, og går til den mest elendige av dem alle. P.S. Automaten som ble liggende midt imellom er Lucky Dragons fra Pragmatic Play, som vi syntes fortjente terningkast 3+.

3. Dragon’s Shrine fra Quickspin

Dragon Shrine fra Quickspin er den beste av de versteI motsetning til de to latterlige automatene under ser Dragon Shrine fra Quickspin faktisk relativt bra ut. Landingssiden vi blir introdusert til en ren og fin, og det er åpenbart en nymoderne automat. Dette ser ikke ut som noe fra sist årtusen med andre ord.

For å være helt ærlige taper denne automaten mest på å være 100% uoriginal. Hadde den kommet ut for noen år siden hadde vi kanskje likt den litt bedre, men her er det bare ingenting som trekker oss inn. Nok en gang er det «Bejeweled» inspirerte smaragder som skinner ut – uten at dette gir noen mening for temaet – og alt er bare flatt og kjedelig.

De generelle symbolene er enda verre. Dette føles ut som noe Quickspin slengte sammen på 10 minutter. Du kan få drage-re-spinns og free spins, men det betyr veldig lite for oss. Nei, dette er så middelmådig det går an å bli. Vent, nei, dette er en automat som hadde aspirasjoner om å være middelmådig, men som ikke engang klarte dette.

Terningkast: 3-

2. Dragon Palace fra Lightning Box

Dragon Palace er et nytt spill, men ser eldgammelt utDragon’s Palace er rimelig tragisk i og med at den ser ut som en automat som kunne ha blitt laget for 10 år siden. Designen er generelt rimelig svak, og fargene er rimelig glorete. Det er åpenbart at dette er en automat laget for en helt annen målgruppe enn den nordiske. Generelt er automater som dette mest populære i USA – men vi kan aldri forstå helt hvorfor.

Opplastningsskjermen er det verste. Den får oss til å tro at automaten genuint er urgammel. Det er så dårlig at vi faktisk ble positivt overrasket dra vi fikk se designet som bare var generelt svakt. Det er ikke engang noe bonusspill – selv om free spins er en mulighet. Dessverre føles dette bare ut som noe vi ikke trenger å spille i 2016.

Terningkast: 2+

1. Dragon Dance fra Microgaming

Dragon Dance - Dragespillet som sugerDragon Dance så skikkelig lovende ut da vi kikket på symbolet – du vet, bildet som skal lukke oss til å klikke og spille. Dette er jo et nytt spill fra Microgaming, «må jo være litt bra». Men nei! Dette er en rett og slett forferdelig designet designet automat vi ikke kan respektere. Vi kan ikke engang tro at dette er nytt. I likhet med automaten over ser dette ut som noe som er 10 år gammelt. Minst. Men nei, den kom ut sent sist måned. Jepp, vi brøt våre egne regler om å kun ha automater fra oktober bare slik at vi kunne snakke skit om Dragon Dance!

Men den fortjener det, så mye. Hva var det de tenkte her? Vi må på en annen side være ærlige. Det er en funksjon vi faktisk liker veldig godt. Det er nemlig mulig å spinne om spesifikke hjul i evig tid. Dette er en utrolig god funksjon, som kunne ha reddet automaten – men: Det er bare utrolig dyrt. Verdien av vært re-spinn står under hjulene, og oftest er det bare for sprøe summer. Det er så dyrt at all moro blir sugd ut.

Du burde uten tvil prøve funksjonen i demoversjonen, noe du kan gjøre ved å følge linken under og spille hos SlotsMillion – men vi vil nok ikke anbefale deg å gjøre dette med dine egne penger. Og selv om du skulle vinne store summer – se hvor stygg denne automaten er. Det er jo helt tragisk.

Terningkast: 2

Du kan spille alle hos SlotsMillion!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon