Topp 3 beste drageautomater fra oktober

Oktober er ikke engang over, men vi har hele 7 nye drageautomater ute. Ja, det stemmer, det er 4 automater som ikke engang kommer med på vår liste. Trender kommer og går men dette er nesten litt absurd. Her ranker vi godsakene, er du enig?

Dragon's Luck spilleautomatNoter: Vår rangering går hovedsakelig på hvor morsom automatene er å spille, hvor godt designet de er og vårt generelle inntrykk av dem. Smak og behag vil selvfølgelig variere kraftig og vi har full forståelse for dette.

Dette er våre tre favoritter fra måneden, og ja, vær sikker på at vi også kommer til å trekke frem de tre dårligste. For det var faktisk et herlig enkelt skille. Tre var gode, og tre var middelmådige til rimelig svake. Her er de beste, og i morgen får du de latterligste. Vinnerne knuste forresten spill fra både Quickspin og Microgaming!

For flere automater, sjekk ut vårt gratis spillutvalg.

1. Dragon’s Luck fra Red Tiger

Vår favoritt drage fra oktoberMorsomt at en liten og rimelig ukjent utvikler slik som Red Tiger plutselig topper listen, men Dragon’s Luck er uten tvil en drageautomat det er verdt å prøve. Med et navn som Red Tiger vet du at dette blir Asia orientert, og det er gjort utrolig smakfullt, med elegante og lekre symboler.

Dragen på sin side er ikke elegant. Den er rett og slett fryktinngydende. Men ikke vær redd, dragen gjemmer nemlig en herlig funksjon. Dragesymbolene vil alltid spinne rundt og bli til et tilfeldig annet symbol, og det tøffe her er at alle dragene blir til det samme symbolet.

Når den gigantiske dragen, som tar opp tre symboler hver vei, kommer hamrende ned er du med andre ord sikret en saftig gevinst. Og når dragene på hver side av hjulene begynner å spy ut flammer går gevinstene opp enda høyere.

Terningkast: 4+

2. Red Dragon fra 1×2 Gaming

Red Dragon fra 1x2 GamingRed Dragon er en elegant og veldesignet automat som overaskende nok kommer fra den mindre utvikleren 1×2 gaming. Dette er nok en automat med sterk asiatisk preg, og grafikk/design som på mange måter minner oss om den superpopulære jackpotautomaten Tiki Wonders. Og ja, hvis mulig er Red Dragon enda mer «zen» enn vår nummer en. Disse to konkurrerte virkelig kraftig om førsteplassen.

Det virkelig store plusset her er det vakre bonusspillet der japanske ballonger blir sendt opp i luften. Jo flere som flyr opp, jo mer vinner du. Bare pass på å ikke bli for glad når dragen kommer. Han vil nemlig ta et av dine liv. Men du har tre, så dette vil ofte vare en stund. Følg med mens pengesummen din bare øker og øker.

Terningkast: 4

3. Cloud Tales fra iSoftBet

Søte drager i Cloud TalesCloud Tales skiller seg fra første- og andreplassen ved å verken være «asiatisk» eller «elegant» – i stedet er denne godsaken er god overdose med søthet. Cloud Tales finner sted i skyene der et lite søtt dragebarn og hans/hennes venner lever sammen i harmoni.

Alle symbolene er 3D designet, og ikke «flate», slik som de fleste symbolene til hovedvinnerne. Dette er en automat som virkelig føles som et barn av 2016, og selv om den dessverre ikke er å regne blant norske automater (ikke tilgjengelig på norsk) vil vi anbefale den. Kanskje litt «for søt» for visse medlemmer av redaksjonen, men vi er 100% sikre på at Cloud Tales vil treffe midt i blinken for mange av leserne våre – spesielt med tanke på de herlige multiplikatorene.

Terningkast: 4

Du kan spille alle hos SlotsMillion!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon