Test Superman spilleautomat hos MrGreen nå!

Er det en fugl eller et fly? Eller kanskje en UFO? Nei, det er nok bare Supermann som kommer flygende inn på MrGreen Casino i form av en splitter ny spilleautomat du bør sjekke ut umiddelbart.

Superman spilleautomatDet er alltid spennende med nye automater, og det gjør ikke saken verre at det handler om vår alles barndoms helt Supermann. Automaten har en tegneseriaktig stil som vi liker siden det minner om de gode gamle supermannstripene vi leste som barn. Det er uten tvil lett å bli glad i en slotmaskin som baserer seg på nostalgiske gode minner som i sin tid fikk oss til å føle oss udødelige og fulle av superkrefter. Gevinstsymbolene er, ikke overraskende, fulle av ikoniske ting vi husker fra den klassiske historien om Supermann og hans alter ego, Clark Kent med brillene. Kontrasten mellom kontorrotten Kent og Supermannen han kunne forvandle seg til når det trengtes er en historie som er like udødelig som de beste som er skrevet av Shakespeare, uten at vi skal gjøre noen sammenligning for øvrig.

Superman slot bonus

Du kan enkelt aktivere freespins-modus og andre bonusspill som automatisk aktiveres når du spiller Superman spilleautomat for ekte penger, eller for lekepenger dersom du ikke bryr deg om å vinne ekte penger. Uansett, gratisspinnmodus aktiveres når du får 3 supermannsymboler på henholdsvis hjul to, tre og fire. Det er mange andre bonusspill som kan aktiveres tilfeldig også, og du må blant annet redde kloden fra utslettelse av en stor komet eller atomraketter. Automaten har 50 vinnerlinjer, så det er lett å vinne fra alle mulige vinkler, noe som skjer hele tiden.

MrGreen bonus for nye spillere

Nye spillere får doblet sitt innskudd og 200 free spins i tillegg. Dessuten er det 20 gratis freespins dersom du blir medlem via lenken under.

Hent din velkomstbonus nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon