SuperLenny først ute med Lost Island

SuperLenny Lost IslandHvis du er en av dem som gledet deg til NetEnts nyeste spill – Lost Island – kan du nå spille det hos SuperLenny. Hvordan det ble slik at SuperLenny fikk lov til å slippe Lost Island før resten av bransjen er usikkert, men i skrivende stund er det kun SuperLenny og søstersiden Thrills som tilbyr dette etterlengtede spillet.

At SuperLenny har et nært samarbeid med NetEnt er åpenbart. SuperLenny har alle deres spill. Men det er mange casinoer som også har dette tilbudet (vel, med unntak av Lost Island, i skrivende stund). Søsknene SuperLenny og Thrills overrasker dermed stort ved å ha fått dette store privilegiet.

En fremtidig favoritt

Alle som er kjent med NetEnt vet at de kan spilleautomater og at spillere elsker det de skaper. Så godt som hver eneste spilleautomat de har sluppet har øyeblikkelig blitt en stor favoritt. Det er derfor liten tvil om at Lost Island vil bli en fremtidig favoritt. Med en multiplikator som kan gange gevinstene dine opptil fem ganger, og som blir aktivert av noe så enkelt som et wild-symbol (uansett hvilket hjul). Dette er en enklere spilleautomat med likheter til andre favoritter som Big Bang og Elements. Dette er også en god automat å hente inn free spins på.

10 gratis free spins uten omsetningskrav

I likhet med søstersiden Thrills byr SuperLenny på free spins uten omsetningskrav – og det aller beste er at du kan hente inn enda flere free spins her enn hos Thrills. Den ordinære velkomstpakken er på 3000 kroner og 300 free spins. Dette da via tre forskjellige bonuser der du ved hvert innskudd kan hente inn 1000 kroner og 100 free spins. Ved siden av dette har vi også fikset deg en rimelig utrolig ekstra bonus på 10 gratis free spins uten omsetningskrav. Alt du trenger å gjøre for å få denne er å registrere deg via linken under, eller en av våre andre linker til SuperLenny. Tilbudet er kun åpent for personer som ikke har konto allerede.

Klikk her for å spille Lost Island nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon