Spill nye Grim Muerto slotmaskin

Hos Guts kan du nå finne nye Grim Muerto slotmaskin. Her kan du gjøre deg kjent med det meksikanske karnevalet.

Grim Muerto slotmaskin spilleautomat Play'n GO GutsDen meksikanske festen, de dødes karneval, har blitt stadig mer kjent her til lands. Dette er den dagen i året der meksikanerne kler seg ut som skjeletter, og feirer med store parader i gatene. Nettopp disse skjelettene er viktige ingredienser i Grim Muerto slotmaskin. Er du klar for feiring og moro er det bare å bli med på denne festen av et spill fra Play’n GO. I tillegg har du muligheten til å vinne store premier.

Mer om Grim Muerto slotmaskin

Gjør deg klar for en spilleautomat som byr på mye moro. For å gjøre det hele enda mer spennende kan du vente deg både bonusspill og gratis spinn. Førstnevnte går ut på at du får opp 4 ulike bilder av meksikanske skjeletter. Klikk på det du har størst tro på, og gevinsten som gjemmer seg under er din. Det du da skal fokusere på er å finne skjelettet som skjuler en scatter. Dette vil nemlig trigge free spins.

Vanlige gratis spinn blir trigget av 3 scattere, som forestiller gamle bøker. Hele 10 spinn settes da i gang. Under disse omgangene vil det være mulig å finne enda flere jokere enn vanlig, og jokere kan som kjent erstatte alle andre symboler i en vinnerkombinasjon. Dermed vil vinnersjansene dine være enda høyere.

Gjør deg klar for en storstilt feiring!

Guts velkomstbonus

Meld deg inn hos Guts i dag om du vil være først ute til å teste de nyeste slotmaskinene. Idet du registrerer deg vil du få et meget generøst velkomsttilbud. Dette er på 200 prosent opptil 1000 NOK på ditt første innskudd. I tillegg vil du også få bonuser de neste gangene du setter inn penger, så du totalt kan få hele 15 000 NOK. Følg lenken nedenfor om du vil finne ut mer om denne bonusen.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon