Sommerfesten hos LeoVegas er nesten over

Da nærmer høstmørket seg med stormskritt over det ganske land, og dersom du ønsker en siste smak av sommer er det fremdeles et par dager igjen av LeoVegas sommerkampanje.

Leo Vegas sommerfestDen norske sommeren har vært variert som vanlig, med både sol og regn, men heldigvis skinner solen alltid hos LeoVegas Casino hvor heldige vinnere akkurat nå kan spille om store pengepremier.

Årets sommerkampanje har vært en gigantisk suksess, men nå går det dessverre mot slutten for utdeling av alle de flotte premiene hver uke. Dette er nemlig siste uken av sommerfesten i regi av strandløven og salongløven LeoVegas, og det gjelder å komme i gang allerede i dag for å sikre at dine vinnersjanser er så store som mulig.

Dersom du holder koken de siste dagene kan du fint være blant de 100 heldige vinnerne som stikker av med kontantpremier eller freespins. Det er hele 10 000 euro i førstepremie, og andre- og tredjeplassen er heller ikke å kimse av. Det er verdier for 25 000 euro som gis bort når denne kampanjen slutter på onsdag ved midnatt. Det er bare å komme i gang allerede nå.

LeoVegas loddtrekning

Det krever ikke så veldig mye innsats for å skaffe seg et lodd i denne sommerkonkurransen, men litt må du nå likevel yte. Du får ett lodd per 10 euro du setter inn og omsetter for. Spiller du på de utvalgte spillene så får du 2 lodd for det samme. Dette er selvsagt å anbefale, og utvalget er stort og flott uansett. Dersom du virkelig er lur så spiller du på utvalgte spill på en mobil enhet som nettbrett eller smarttelefon. Dette gir deg nemlig hele 3 lodd for å sette inn og omsette for 10 euro.

LeoVegas velkomstbonus

Nye spillere hos LeoVegas får seg 20 no-deposit free spins eksklusivt via denne linken. Kom i gang allerede i dag du også!
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon