Snart kommer Planet of the Apes spilleautomat!

Endelig! Vi har ventet lenge på at det skulle skje og vi kan med glede formidle nyheten om at NetEnt endelig har fått rettighetene til å lage en Planet of the Apes spilleautomat. Jippi!

Planet of the Apes spilleautomatDet skjer jo titt og ofte at en spill-utvikler sikrer seg rettighetene til en film eller TV-serie, men de aller færreste greier å utnytte muligheten. Vi husker jo alle iSoftBet’s forferdelige 24-spilleautomat, eller PlayTech’s latterlige Top Gun spilleautomat, som utrolig nok mangler hovedrollen til Tom Cruise!

Fallhøyden er jo ekstra stor når en utvikler prøver å kopiere noe vi allerede liker, men det kan faktisk også bli fantastisk, spesielt når det er NetEnt som har rettighetene! De har jo allerede laget flotte spilleautomat-versjoner av kjente filmklassikere, som Aliens, Dracula og den gamle klassikeren Creature from the Black Lagoon.

Våre forventninger er derfor skyhøye når det kommer til NetEnts nye Planet of the Apes spilleautomat!

Stor lansering fra NetEnt

Det er med god grunn at vi tror dette kommer til å bli et av årets største automatlansering fra NetEnt, slik som Motörhead var i 2016. Med en hærskare av Planet of the Apes-fanatikere, kan de ikke gjøre annet enn å innfri når det kommer til spillopplevelse og effekter i spillet. Vi forventer naturligvis en Rolls Royce av en spilleautomat og godtar intet mindre!

Ifølge NetEnts pressemelding, kommer de heldigvis ikke til å ta lett på oppgaven. I følge dem selv, kommer spillet til å inneholde fantastisk grafikk og unike spill-mekanismer. Nøyaktig hva slags unike spill-mekanismer det er snakk om er foreløpig ukjent, men som sagt, vi forventer at det kommer til å bli stort!

En av verdens største film-serier

Planet of the Apes er ikke akkurat en liten mus i filmsammenheng. Det er faktisk en av verdens største film-serier i verden og dette er første gangen apene tar turen til en spilleautomat. Film-serien, som stammer fra novellen La Planète des Singes i 1963, kom på lerretet allerede i 1968 og siden det har det blitt laget til sammen 8 filmer, med en niende film på vei i 2017!

Vi regner med at NetEnts Planet of the Apes spilleautomat, kommer til å bli sluppet i samsvar med den nye filmen. NetEnt selv sier i pressemeldingen, at automaten er planlagt en gang i andre halvdel av 2017, så det virker jo logisk med tanke på den neste filmen i serien, War for the Planet of the Apes, blir sluppet 14. juli 2017. Du kan se traileren for den nye filmen under. Uansett, må vi nok smøre oss med litt tålmodighet, men den som venter på noe godt, venter jo sjeldent forgjeves!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon