Slik blir du en jakcpotmester hos Norgesautomaten

Bli en jackpotmester hos Norgesautomaten og vinn 15 000 kr ekstra. Vi gir deg alle detaljene og gode tips, slik at du kan bli den nye mesteren!

jakcpotmester NorgesautomatenNytt år, nye muligheter for å vinne den etterlengtede jackpoten! Norgesautomaten legger alt til rette, slik at selv om du ikke greier å hente hjem jackpoten, kan du likevel få en saftig slump på kontoen din. De jakter nemlig på årets jackpotmester, som kan stikke hjem med 15 000 kr i bonuser, med et omsetningskrav på bare 10x!

Så hvordan fungerer denne mesterjakten? Det eneste du trenger å gjøre, er å spille på hvilke som helst av deres jackpotautomater t.o.m. 23. januar og satse minst 5 kr. Den som vinner mest penger til slutt, er årets jackpotmester og stikker av med ære og 15 000 kr!

Dette er jo en ypperlig anledning til å jakte på den etterlengtede jackpoten, for om du ikke skulle greie å vinne den, har du fortsatt sjansen til å stikke hjem med en god sum. I denne konkurransen, er det ikke bare jackpotgevinster som teller, men absolutt alt du vinner!

Flere vinnersjanser

Selv om du ikke har helt trua på jackpoten, kan det likevel lønne seg å delta i konkurransen. Norgesautomaten trekker nemlig hver uke 15 heldige vinnere, som får en liten smakebit av lotteripotten på 10 000 kr. Selv om du ligger helt sist i konkurransen, har du like store vinnersjanser som lederen!

Trekningene skjer hver mandag frem til 23. januar, slik at du har sjansen til å få en god start på hver uke.

Hvilke jackpotautomater bør jeg spille på?

mega moolah jackpotNorgesautomaten har i skrivende stund 25 jackpotautomater du kan velge mellom, med varierende jackpoter. La oss ta en liten titt på hva det er lurest å spille på!

Mega Moolah – Jackpoten er på hele 70 millioner, så om du vinner den, er det ingen som har sjanse til å ta deg igjen!

Arabian Nights – Denne har en ganske sprekkeferdig jackpot på hele 8 millioner, som kan vinnes når som helst nå!

Oily Business – For en jackpotautomat, har den en ganske høy RTP på 96,2%. Det betyr at du i teorien kan spille lengre og opparbeide deg en god del gevinster, selv om du ikke får jackpoten.

Super Flip – Med fire forskjellige jackpoter har du større sjanse for å vinne en. Dessuten trenger du kun å satse €2 for å kunne vinne den største. Selv om de er litt mindre gevinster, kan du komme godt på vei i konkurransen!

Automater du bør unngå

Styr unna Hall of Goods, Major Millions, Mega Fortune, Super Lucky Frog og Major Millions – disse har i skrivende stund en lav jackpot nå og sjansen for å vinne, er minimal.

Et annet godt tips, er å sjekke jackpotautomatens RTP. Dette er en konkurranse hvor du må ha en så stor totalgevinst som mulig, frem til konkurransen er avsluttet. Derfor er det en fordel med mange gevinster og lang spilletid. Lykke til!

Bli Norgesautomatens jackpotmester

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon