Sjekk ut Superman spilleautomat

Er det en fugl? Er det et fly? Nei, det er Supermann som svever over himmelen. Du kan blant annet finne Superman spilleautomat hos SlotsMillion.

Superman spilleautomat slotmaskin SlotsMillionDette nye slotmaskinen tar deg rett med til Marvells tegneserieaktige univers. Her har utviklerne fulgt temaet til punkt og prikke, og du kan lett leve deg inn i rollen som Supermann. Her finner du spennende utfordringer, farlige skurker og store belønninger. Gjør deg klar for et Superman spilleautomat fylt med action!

For action, det finner du mye av her. Blant annet under free spins rundene, som trigges av tre Supermann wilds. Under disse rundene vil Supermann nemlig utvide seg til å fylle en hel, tilfeldig rad. Denne fungerer da som wild, og vil dermed øke vinnersjansene dine.

Superman spilleautomat bonusspill

Dette spillet inneholder også et meget spennende bonusspill, men det kan kun settes i gang dersom du aktiverer bonus bet. Under bonus bet må du satse 10 mynter mer per runde, men til gjengjeld har du muligheten til å vinne et spennende bonusspill, samt høye gevinster. Spillet går ut på at du skal redde verden, ved å ødelegge meteorene som Lex Luthor sender ned mot planeten vår. Dette gjør du ved å bruke laserblikket ditt. Deretter er det tid for å eksplodere satelittene som Luthor har satt opp. Til slutt står du foran tre dører, og bak en av disse gjemmer selve Luthor seg. Velger du riktig har du klart oppdraget.

Nye spillere hos SlotsMillion

Ønsker du å være en av de første til å teste ut denne slotmaskinen bør du melde deg inn hos SlotsMillion. Da blir du tatt imot med deres generøse velkomstbonus på 100 % opptil 300 Euro. Ved siden av dette vanker det 100 gratis spinn på deg. Klikk på lenken under for å hente dette tilbudet i dag.

Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon