Sjekk ut nye Monster Wins spilleautomat hos Guts

Slipp monstrene løs, det er sommerferie! Ta hjem monstrøse gevinster på denne morsomme sloten fra NextGen.

GutsCasino6000Det er alltid spennende mye nye spill fra NextGen fordi du vet de kommer til å skille seg ut fra mengden. Monster Wins spilleautomat er en bekreftelse på denne regelen, og du gjør lurt i å sjekke denne nykomlingen ut så fort som overhodet mulig. Dette spillet er blitt den store snakkisen her i redaksjonen, og vi er alle helfrelste og monsterfrelste så det holder. Gjør deg selv en tjeneste og behold lyden på fordi halve underholdningen kommer fra de rare lydene og tingene som disse små krabatene lirer av seg når de danser rundt på skjermen foran deg i alle farger og fasonger. I bakgrunnen ser du kjempemonsteret med sine tentakler som også spiller en morsom rolle i dette fabelaktige spillet fra NextGen Software. Det er bare å ta av seg hatten, for stort bedre enn dette får man ikke en spilleautomat med monstertema til å bli. Sjekk den ut selv hos Guts allerede i dag.

Monster Wins slot free spins

Ja, det er selvsagt flust med bonusmuligheter og freespins-muligheter på dette spennende spillet, og du gjettet riktig om du også tippet det var et aldri så lite, eller skal vi si stort, bonusspill inni bildet. Du kan i tillegg velge å gamble alle dine gevinster etter hvert som du vinner dem, og dermed kan du virkelig gjøre dem om til monster-gevinster dersom du holder tungen rett i munnen og har isvann i årene. Det krever sin mann å gamble slik, fordi du risikerer å tape alt i et kvitt eller dobbelt spill du selv velger å delta på.

Spill Monster Wins hos Guts med velkomstbonus

Hent 20 gratis free spins uten krav til innskudd via linken under hos Guts og sjekk ut Monster Wins i samme slengen.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon