Sjekk ut MrGreen Premier League konkurranse

Nå kan du bli med i Premier League Konkurranse hos MrGreen for å vinne billetter til en av de aller viktigste fotballkampene i Storbritannia.

Premier League konkurranse Mrgreen Prize drawDersom du er en ekte fotballfan er det ikke mye som slår følelsen av å stå på stadion og heie frem gitt yndlingslag. Nå kan du gjøre nettopp dette om du blir med i MrGreen Premier League konkurranse. Dersom du vinner blir du nemlig flydd ned til England, samt at du får billetter til en av de viktigste kampene i ligaen. Dette er en mulighet du ikke kan la gå fra deg.

Slik foregår Premier League konkurranse

Uansett hvilket lag det er som står ditt hjerte nært så har du nå en enestående mulighet til å følge det i Premier League. Du vil nemlig få velge hvilke kampbilletter du vil ha. På den måten får du sett akkurat det laget du er interessert i.

Dette er en kampanje som det er meget enkelt å delta i. Alt du trenger å gjøre er å spille for hundre kr på en av de utvalgte automatene hos MrGreen. Da vil du nemlig motta ett lodd, og det er ingen grenser for hvor mange lodd du kan skaffe deg totalt. 17. august er den siste dagen av denne kampanjen, så pass på å delta før dette.

Gevinsten innebærer at du blir fraktet til og fra Storbritannia, i tillegg til at du får bo på et 4 stjerners hotell i 2 netter. Det hele vil bli toppet med 2 billetter til en Premier League kamp. Om du ikke skulle nå helt opp er deg ingen grunn til å fortvile. Øvrige vinnere vil motta generøse mengder med gratis spinn.

Registrer deg hos MrGreen

Meld deg inn hos MrGreen i dag for å bli med i denne trekningen. Casinoet vil ta deg imot med åpne armer ved å doble det første innskuddet ditt opptil 1000 kr. Ved siden av dette får du også 100 free spins. Følg lenken nedenfor dersom du vil finne ut mer om denne bonusen.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon