Sjekk ut Lost Vegas spilleautomat

Gjør deg kjent med nye Lost Vegas spilleautomat. Denne finner du blant annet hos Guts casino.

Lost Vegas spilleautomat slotmaskin GutsByen din er tatt over av zombier, og det er opp til deg å velge side. Vil du spille som en zombie, eller som en overlevende? Det må du bestemme deg for i Lost Vegas spilleautomat. De forskjellige modusene gir deg nemlig ulike symboler og fordeler. Hvilke ønsker du å gå for?

Når du spiller som en overlevende ser de fleste symbolene ut som vanlige mennesker, likeså i zombie modusen forestiller de zombier. I tillegg er også spesialfunksjonene forskjellige. Disse kan du lese om lenger ned.

Spesialfunksjoner i Lost Vegas spilleautomat

I denne slotmaskinen er det free spins rundene det har blitt lagt mest vekt på. Om du her velger å spille som en zombie blir noen av radene smittede under disse omgangene. Her blir vanlige wilds symboler gjort om til stacked wilds. Slik pågår det helt til alle radene er infiserte.

Hvis du spiller som en overlevende er det symbolene A, K, O, J og 10 du skal holde øynene åpne for under gratis spinnene. Disse vil forsvinne fra skjermen din, og legge en gevinst til potten din. Dette fortsetter til alle symbolene er borte, og kan potensielt sett gi deg velge mange gratisomganger.

Registrer deg hos Guts

Har du lyst til å være med og redde Las Vegas fra zombiene? Eller ønsker du kanskje å infisere den? Uansett må du melde deg inn hos Guts for å kunne spille på Lost Vegas. Da starter hele eventyret med at du mottar deres flotte velkomstbonus. Denne er på 200 % opptil 1000 kroner på ditt første innskudd. Ved siden av dette vanker det også 310 free spins på deg. Følg lenken nedenfor dersom du ønsker å lese mer om dette generøse tilbudet.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon