Sjekk ut Karamba Autolympiske leker

Nå kan du bli en av vinnerne i Karamba Autolympiske leker. Les hvordan her.

Karamba Autolympiske leker kampanje sommer OL RioDu trenger faktisk ikke å være den sterkeste, raskeste eller mest smidige for å vinne en medalje i Karamba Autolympiske leker. Alt du egentlig trenger å gjøre er å spille på automater. Dette er nesten like sta som å faktisk vinne sommer OL i Rio, og det er den perfekte måten å feire et av verdens største sportsarrangementer på. Selv om du kanskje ikke er en atlet, er ikke det noen hindring mot å ta gull. Her skal det hver dag deles ut gevinster verdt 200 000 NOK, i tillegg til 16 000 gratis spinn, så det er bare å bli med her og nå.

Mer om Karamba Autolympiske leker

Denne kampanjen varer ut 22. 08. Det vil si at du fortsatt har nok av tid til å skaffe deg vinnerpoeng. Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut hvilken automat det er som er dagens utvalgte, og spinne i vei på denne. For hver gang du spiller for 200 kroner får du ett belønningspoeng. Antall poeng på slutten av dagen bestemmer om du ender opp med en gullmedalje. Alle gullvinnere deler premier på 100 000 NOK, pluss 8000 free spins. De som kommer på sølvplass mottar til sammen 60 000 NOK, samt 5000 gratis spinn. Bronsevinnerne får 40 000 NOK og 3000 freespins.

Gå inn på mailen din for å se om du har blitt en av vinnesne. Neste dag får du uansett en ny sjanse.

Karamba velkomsttilbud

Registrer deg hos Karamba i dag, dersom du ikke allerede har gjort det. Det er kun som registrert spiller at du kan da del i denne kampanjen. Casinoet tar godt imot deg, og gir deg en velkomstbonus på 100 prosent inntil 2000 NOK, ved siden av 777 free spins på ditt første innskudd. Trykk på lenken nedenfor dersom du vil lese mer om denne bonusen.
Hent din bonuspakke nå!

 

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon