Sjekk ut JokerPro slot Betsafe konkurranse

NetEnt har med JokerPro skapt en hypermoderne versjon av de gamle klassiske «fruktautomatene» eller «jokerautomatene», og Betsafe lanserer den med en heftig kampanje.

Betsafe6000NetEnt har forsøkt på det umulige, og selvsagt har du lykkes også. De ønsket å ta de simpleste og mest klassiske enarmede bandittene og lage en moderne videoslot som henter inspirasjon fra disse. Resultatet er en meget spennende og vellykket spilleautomat som er både simpel og kompleks på samme tid. Et snurrende paradoks på mange måter. Den har 5 hjul og 10 gevinstlinjer, og er foreløpig kun tilgjengelig på Betsafe og et annet casino. Du kan spille med innsats på mellom 10 cents og 100 euro per snurr. Symbolene er klassiske og enkle, og bakgrunnen er en behagelig mørk lilla. Det hele gir et futuristisk inntrykk av rette linjer og stilrent design som vi synes forsterker automatens paradoksale utgangspunkt. Du kan vinne store og flotte kontantpremier i Betsafe konkurransen, og den samlede potten er på hele 150 000 norske kroner.

JokerPro freespins-modus

Som om dette ikke var nok så deler de jammen meg ut 130 daglige free spins hos Betsafe også, så lenge kampanjen varer. Dersom du lurte så varer denne JokerPro konkurransen helt frem til 29. juli, noe som betyr at du enda har god tid til å hente din del av disse attraktive premiene og bonusene. Spill minst 20 runder på Joker Pro slot og du er med i trekningen så sant du spilte med minst 2 kr i innsats per snurr.

Betsafe bonuspakke

Du kan skaffe deg 15 no-deposit gratis spinn bare for å registrere deg som ny spiller. Etter det venter en heftig bonus og 50 nye gratissnurr på innskudd.

 

Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon