Sjekk ut Gems of the Gods slot hos MrGreen

Hvis du liker klassikeren Tetris så vil du garantert elske spilleautomaten Gems of the Gods fra Push Gaming.

MrGreenCasino6000Ideen er like enkel som den er genial. Hvorfor ikke lage en spilleautomat som fungerer omtrent på samme måte som det legendariske dataspillet Tetris? Eneste forskjellen er at du ikke kan styre juvelene som faller ned fra oven, men det hadde vært morsomt om noen kom med en slot hvor du kunne det også, eller hva? Uansett, Gems of the Gods slot er et meget spennende og morsomt spill du ikke ønsker å gå glipp av for noe i verden. Det er lite som er så moro som å se edelstenene på vinnende linjer forsvinne og bli erstattet av nye som faller på plass fra oven og gir deg en ny vinnersjanse. Dette fortsetter til du ikke vinner mer, og hver ekstra gevinst belønnes med en multiplikator på 2x, 4x, 6x og til slutt 8x. Automatens tema er hentet fra Gresk mytologi og i bakgrunnen kan du skimte Olympus topp som rager over skyene.

Gems of the Gods free spins

Det er selvsagt også en spennende freespins-modus i dette spillet, og vi skal se litt nærmere på den her. Spillet er satt opp som et slags rutete sjakkbrett med 5×5 ruter og en liten kolleksjon av 6 forskjellige glitrende edelstener som utgjør gevinstsymbolene. Du får vinnerkombinasjon når du får 3 eller flere edelstener av samme type på rad, både vertikalt og horisontalt. Nederst på rad 1, 3 og 5 kan du se sirkler med symbol i midten. Når en mynt faller fra toppen og helt ned til bunnen og lander i en av disse sirklene så aktiverer du free spins modus på Gems of the Gods.

Sjekk ut Gems of the Gods Bonus med MrGreen

MrGreen gir deg akkurat nå 20 gratis free spins uten krav til innskudd via linken under.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon