Sjekk ut Double Dragons spilleautomat

Gjør deg klar for store overraskelser i Double Dragons spilleautomat. Denne finner du blant annet hos Leo Vegas.

Double Dragons spilleautomat slotmaskin Leo VegasI denne nye slotmaskinen er det dragene som regjerer. Du vil bli kjent med både isdragen og ilddragen, og disse byr på massevis av spesialfunksjoner. En av disse funksjonene går du på at du skal samle opp gevinster. For hver gang du får en vinnerkombinasjon vil disse symbolene forsvinne, og de resterende dette ett hakk ned. På den måten har du muligheten til å danne nye kombinasjoner. Når du har fått 4 slike gevinster på rad i ett spinn, så får du 2 highstack wilds. En slik er minst 28 symboler lang, og gir deg muligheten til å oppnå mange vinnerkombinasjoner.

En annen funksjon i Double Dragons spilleautomat trigges av dragehodene. Dersom et isdrage-hode dukker opp vil gevinstene dine multipliseres med 2x. Ilddrage-hodet erstatter 2-3 vanlige symboler med wilds, som kan vikariere for alle andre symboler i en kombinasjon.

Mer om Double Dragons spilleautomat

Disse dragehodene skal du også samle på. På høyre siden av spillet ser du at det samles opp enten isdrager eller ilddrager. Klarer du å oppnå 9 av en av disse sortene setter du i gang 5 free spins. Under disse gratisrundene behøver du kun 2 dropdown gevinster for å oppnå highstack wilds. Det vil si at du enda raskere oppnår de høyeste vinnerkombinasjonene.

Registrer deg hos Leo Vegas

Er av nettcasinoene som har denne slotmaskinen i utvalget sitt er Lao Vegas. Registrer deg her om du ønsker å være en av de første til å teste det ut. Da starter det hele med at du mottar deres flotte velkomstbonus. Denne er på 150 % opptil 1500 Euro på ditt første innskudd. Ved siden av dette vanker det 180 free spins på deg. Klikk på lenken under for å hente dette tilbudet.

Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon