Redd julen med Taco Brothers Saving Christmas spilleautomat

De populære tacobrødrene er tilbake, denne gangen i en julepyntet versjon. Sjekk ut elleville Taco Brothers Saving Christmas spilleautomat.

Taco Brothers Saving Christmas spilleautomat slotmaskin Elk Studios GutsHusker du Taco Brothers som Elk Studios lanserte i fjor? Dette ble raskt en av se aller mest populære videoslotene. Nå er brødrene endelig tilbake igjen, og de er klare til å ta deg med på en ekte, meksikansk julefeiring. Sombreroene er kanskje byttet ut med nisseluer, men det er ikke noe hinder i å finne på mye morsomt sprell. Dette er helt klart en automat som passer for deg som er glad i mye action.

Vi skal ikke legge skjul på at julefeiringen med tacobrødrene blir alt annet enn tradisjonell. Men hva gjør vel det? Så lenge man har det hyggelig og kommer i stemning er det ingen fasit på hvordan julen skal feires. En ting er sikkert, og det er at når Taco Brothers er involvert så sitter smilene løst. Og det er det det julen handler om, å spre glede?

Mer om Taco Brothers Saving Christmas spilleautomat

Om du er godt kjent med originale Taco Brothers, så vil du nok kjenne igjen mange av funksjonene i dette spillet. Vi skal allikevel gå litt inn på hva denne automaten har å by på. Som vanlig byr brødrene på flere spennende funksjoner. Den kuleste er bonusspillet The Wild Escape. Dette blir satt i gang av tre Safe symboler. Dette er en free spins bonus, som gir deg mange overraskelser underveis. Blant annet en eksploderende safe multiplikator som gjelder for alle gevinster på free spins. I tillegg vil brødrene en og en slippe ned løpende wilds på hjul 5. Disse vil bevege seg et hjul per spinn fra høyre til venstre. Som kjent kan wild symboler erstatte alle andre i en kombinasjon.

Så er spørsmålet om brødrene klarer å slippe unna med dette. Kaptein Diaz er nemlig ute etter å arrestere dem alle tre. Klarer han det er bonusspillet over. Heldigvis han Senoritaen hindre dette. Hun har nemlig et sett med nøkler som kan befri fangene. I tillegg får du et nytt sett med spins når hun dukker opp.

Taco Brothers hos Guts

Selvsagt har Guts vært et av de første casinoene til å ta inn i sortimentet sitt. I tillegg får du en velkomstbonus på 200 % opptil 1000 kroner, samt 310 free spins når du melder deg inn som ny spiller her. Totalt kommer velkomstpakken på hele 15 000 kroner.

Sjekk ut spillutvalget hos Guts!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon