Prøv ukens utvalgte slot – Spinions Beach Party

Er du glad i sol, strand og fest i en herlig blanding? Da er Quickspin’s nye spill noe du bør sjekke ut snarest.

SlotsMillion skattefri spilleautomater norske spilleautomaterDet er endelig duket for et skikkelig strandparty med flotte drinker, høy musikk og badenymfer i strandkanten. I alle fall om du tar turen innom SlotsMillion Casino og sjekker ut deres nyeste spilleautomat, Spinions slot, for denne byr på alt en strandløve trenger for å være i sitt ess. Dersom du er glad i fete vibber, kule solbriller og hotte damer så er tiden inne for å slå seg løs på strandfesten med gjengen fra Spinions. Automaten har fem hjul og femogtyve vinnerlinjer som du kan slå deg løs på, så det burde rekke for de fleste. Dessuten er dette en spilleautomat som vet hvordan å by på seg selv, og du trenger ikke være sjenert når du spiller fordi det er bonusfunksjoner i fleng og maksgevinsten er ganske så heftig også. Det er bare å slå seg løs og ha det moro.

Spinions bonus-funksjoner

Det finnes nok av muligheter for bonusprell på denne strandsonen og dette inkluderer selvfølgelig freespins også. Det er noe som kalles for Beach Club Free Spins på denne automaten, og denne bonusfunksjonen gir deg 10 gratis spinn uten muligheter for re-spins dessverre. Det er dessuten Sticky Wilds som kan gi deg re-spins hver gang du treffer en ny på rad, men ikke i freespins-modus. Det er også andre fete bonusmuligheter som du kan oppdage når du spiller. Det er bare å finne frem badetøyet og fylle kjølebagen med god drikke, for nå er festen løs for alvor på stranden hvor solen aldri går ned. Du kan vinne en maksgevinst på 1876 ganger det du satser på Spinions slot, og det kan jo utgjøre en pen slump om du er heldig. Det er alltid bra med originale spilleautomater, og dette er uten tvil nettopp det.

SlotsMillion velkomstpakke

Dersom du er ny spiller får du 100% bonus på ditt innskudd hos SlotsMillion opptil 300 euro pluss 100 free spins på kjøpet.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon