Prøv ny Yggdrasil automat før noen andre

Nye spilleautomater basert på filmer og banebrytende funksjoner. Se den store spill-leverandøren planer for fremtiden, eller prøv ny Yggdrasil automat før noen andre!

Yggdrasil ny slotNetEnt’s Planet of the Apes spilleautomat er naturligvis ikke det eneste spennende som skjer i år. Spillutvikleren Yggdrasil har nemlig også lagt planer for fremtiden. Spennende planer! Det kanskje mest banebrytende er deres nye spill-funksjon «Fushion Realms», som kommer snart.

Denne funksjonen tillater flere forskjellige hjul-sett i et og samme spill, slik at du kan få en mer dynamisk spillopplevelse gjennom flere forskjellige verdener, med forskjellige måter du kan vinne.

Denne funksjonen kommer til å bli lansert sammen med deres nye Jungle Book spilleautomat, som slippes i 2017.

Jungle Book spilleautomat

Yggdrasil har nemlig sikret seg rettighetene til en ganske så berømt Disney-film, nemlig Jungelboken! De aller fleste husker vel tegnefilmene fra 60-tallet, som fikk en remake så sent som i fjor – denne gangen med ekte karakterer.

Spilleautomaten kommer til å fronte fem av karaktererene, hver med sine helt egne spesialfunksjoner og spill-moduser. Nøyaktig hvem som frontes, holdes i skrivende stund hemmelig, men vi tipper Mowgli, bamsen Baloo og panteren Baghera er sikre karakterer. Muligens også tigeren Shere Khan, ulven Rakasha eller slangen Kaa, men det er naturligvis bare spekulasjoner.

Yggdrasil lover at du kommer til å få en rekke forskjellige måter å kunne vinne på i automaten, ved hjelp av deres nye funksjon Fushion Realms. Spillet kommer til å ha topp grafikk – slik vi er vant til fra Yggdrasil – med en blanding av 2D og 3D animasjoner for en dynamisk spillopplevelse. Med andre ord, er det mye å glede seg til!

Prøv Beaty & the Beast før noen andre!

Yggdrasil Beaty & the beastFør Jungle Book spilleautomat endelig kan nytes, er det en annen Disney-film som tar sitt første steg i spilleautomatenes verden. Vi snakker selvsagt om Beaty & the Beast, som slippes allerede på torsdag!

Spillet er jo enda ikke lansert, men vet du hva! Vi har sikret oss en prøveversjon, slik at du kan teste ut automaten før noen andre! Spillet kan spilles med gratis penger under, men for å spille med ekte penger, må du nok vente til torsdag.

Vi tipper spillet blir å finne på blant annet Betsson Casino når det blir lansert, så vi råder deg til å ta turen innom da. Uansett, er det jo litt gøy å få en eksklusiv opplevelse før noen andre!

Spill Yggdrasil spill hos Betsson

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon