Prøv flett nye Wild Wild West spilleautomat fra NetEnt

Det er bare å finne frem revolveren og cowboyhatten, for nå inviterer NetEnt deg med på et vaskeekte tog-røveri i Ville Vesten.

Betsafe6000Er du glad i de gode gamle cowboyfilmene hvor den mystiske helten rir støvete inn i byen hvor freden er truet, ordner opp i en fei, og rir inn i solnedgangen? Hvem er ikke det. Uansett, denne gangen får du sjansen til å være med «de slemme» på røvertokt, og du kan vinne deg store gevinster i samme slengen. Det er selveste NetEnt som står bak denne artige nye lanseringen hvis grafikk er tegneseriepreget og symbolene både pene og originale. Automatens lange navn er Wild Wild West: The Great Train Heist, og dette navnet er omtrent like langt som toget du skal robbe sammen med en variert gjeng med sleipe og skumle skurker. Som vanlig når det gjelder NetEnt så finner du en gjennomført pen automat med en særpreget stil som det er vanskelig å ikke bli glad i fra første stund.

Wild Wild West bonus-funksjoner

Det er alltid noen gratisrunder på lur når NetEnt disker opp med en ny spilleautomat, og ellers kan du også forvente minst én fet bonusfunksjon. Dersom du liker freespins-modus så er dette noe du aktiverer ved å treffe mellom 3 og 5 scattere på hjulene. Dette gir deg alt fra 10 til 30 free spins som du kan vinne store og flotte premier med. Det er også mulig å aktivere spillets mest spesielle bonusfunksjon ved å få 3 bonussymboler på hjulene. Dette bonussymbolet ser ut som en safe, og det er nettopp denne safen du skal rane. Du velger en av safene og du kan vinne opptil 50x innsatsen om du er riktig heldig.

Spill Wild Wild West med Betsafe velkomstbonus

Få 15 eksklusive free spins uten krav, samt en flott velkomstpakke hos Betsafe, nå.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon