Prøv flett nye Gold Lab spilleautomat hos Guts

Den nye spilleautomaten fra Quickspin er en skikkelig gullgruve hvor du faktisk skal blande kjemikalier til du finner og vinner gullpotten. Test den hos Guts nå.

GutsCasino6000Dersom du ønsker å teste et nytt og artig spill i dag så er Gold Lab slot et sikkert valg som du ikke vil angre et sekund på at du testet. Det stiller med 5 hjul, men det er ikke noe femte hjul på vognen, og med 25 vinnerlinjer har du plenty av plass til å utfolde deg på. Det er lite som er mer attraktivt enn evnen til å gjøre gull av gråstein, eller i alle fall av kjemiske prosesser, og det er nettopp denne evnen dette spillet gir deg. Du kan vinne klekkelige gevinster dersom du aktiverer den alkymistiske bonusprosessen som igangsetter et bonusspill du sjelden har sett maken til. Vi garanterer deg mange timer med moro og store gevinster dersom du er heldig og klarer å finne kjemien med dette spillet. Det er alltid spennende å teste nye godbiter fra Quickspin, og Gold Lab spilleautomat er intet unntak i så måte. Det er bare å hive seg på gullkarusellen og se om du klarer å få kjemien til å stemme med dette fantastiske spillet.

Gold Lab free spins

Du kan selvsagt spille Gold Lab på din mobiltelefon, smarttelefon, Android, iPhone, iPad og andre nettbrett eller hva det nå heter alt sammen. Uansett, det funker knirkefritt å lage gull på alle disse enhetene, noe vi finner befriende. Dette er et spill som krever at du er litt tålmodig frem til du aktiverer bonusspillet. Det er der det virkelig skjer og de store premiene ligger og venter som gullet i enden av reagensrøret.

Guts bonus

Hent deg 20 no-deposit free spins du kan bruke på Guts når du blir medlem der via lenken under.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon