Oppfyll ditt Leo Vegas juleønske

Hva er det du ønsker deg aller mest til jul? I år kan ditt Leo Vegas juleønske gå i oppfyllelse. Casinoet oppfyller nemlig ønsker for 800 000 kroner.

Leo Vegas juleønske kampanjeMed mindre enn to uke igjen til julaften er det ikke rart vi gleder oss. Pynten finnes frem, julekaker bakes og pakker handles inn. Er di klar for den store kvelden? Midt i den verste stria ligger gjerne mesteparten av fokuset vårt på hva vi skal gi til andre. Mye av julen handler jo om å glede de vi er glad i.

Har du egentlig tatt deg et pust i bakken og tenkt over hva det er du egentlig ønsker deg? Ny mobil kanskje, eller et hjemmekinoanlegg? Eller hva med å reise bort fra kalde Norge på en drømmeferie? Tenker du at dette er ting som er for dyrt til at det vil havne under juletreet? Der tar du feil! I år har Leo Vegas 800 000 kroner som de kan bruke til å oppfylle juleønskene til noen heldige spillere. Alt du trenger å gjøre er å bli med på deres spennende kampanje. Denne kan du lede mer om her.

Slik oppfyller du ditt Leo Vegas juleønske

Dette er en kampanje som foregår i form av en poengkonkurranse. Spill i vei på dine favorittautomater for å samle opp så mange poeng som mulig. Poengene er fordelt på følgende måte:

Du får 1 poeng for å spille på et valgfritt spill fra enhver plattform
Du får 2 poeng for å spille på et av Leo Vegas utvalgte spill fra PC
Du får 3 poeng for å spille på et av Leo Vegas utvalgte spill fra en bærbar enhet

De utvalgte spillene i denne kampanjen er Flowers Xmas Edition, Fruit Shop Xmas Edition, Secrets of Christmas, Merry Xmas, Taco Brothers Saving Christmas, Happy Holidays, Xmas Joker og Winterberries.

Ny poengkonkurranse hver uke i desember

I denne kampanjen er det en ny poengkonkurranse hver uke. Det vil si at selv om vi er halvveis i desember, har du allikevel en sjanse til å stikke av med en gevinst. Det finnes også en ledertavle du kan følge med på for å finne ut hvordan du ligger an. Befinner du deg på topp, eller må innsatsen økes? Hver uke frem til julaften blir det delt ut 200 000 kroner til 50 heldige vinnere. Førsteplassen stikker av med hele 50 000 kroner. Det burde vel holde til å oppfylle juleønsket ditt?

Sjekk ut Leo Vegas julekampanje!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon