Nyhet fra Yggdrasil: Vikings Go Berzerk

Dette er en virkelig god nyhet for oss nordmenn som elsker spilleautomater. Endelig har det kommet nok en nyhet fra Yggdrasil, nemlig oppfølgeren til Vikings Go Wild: Vikings Go Berzerk!

Vikings Go BerzerkVi husker vel alle Yggdrasils ekstremt populære spilleautomat, Vikings Go Wild. Spesielt de fantastiske free spins-rundene, hvor vikingene angrep sjømonsteret Kraken og ble forvandlet til sticky wilds hvis de vant. Elsker du den automaten like mye som oss, er dette virkelig noe å juble for. Endelig har oppfølgeren kommet. Denne gangen blir ikke vikingene bare ville, men de går berserk!

I oppfølgeren Vikings Go Berzerk, finner du nemlig de samme fire vikingene fra forgjengeren, bare litt villere. De har gjort seg kampklare med krigsmaling og ser generelt litt mer ondskapsfulle ut. Denne gangen kjemper de ikke mot Kraken, men de onde havfruene som omgjør folk til steiner. Det er tydelig at dette er en kamp de ikke vil tape! Det er bare å glede seg, mens du blir med på vikingtokt!

Berserk free spins

Nyhet YggdrasilDet er veldig mye som er likt eller gjenkjennelig fra forgjengeren, men det er en ting som er helt unik med oppfølgeren. Yggdrasil har gitt hver av karakterene sitt eget berserk-meter, som skal fylles opp mens du spinner. Får du en vinnende linje med symbolet av en karakter, vil berserk-meteret fylles opp. Sakte men sikkert, blir vikingen bare mer og mer forbanna. Snart sprekker det og den går berserk!

Når bonusmeteret er fylt opp for en karakter, vil free spins rundene starte. Akkurat som i forgjengeren, vil hvert vikingsymbol sloss med monsteret og om de vinner, ja da forvandles de til en sticky wild. Det samme gjelder her, men om den berserke vikingen kommer på brettet, er det ikke bare en liten sjanse for at han overvinner monsteret. Det er garantert!

Den onde havfruen hogges ned uten noe problem og du er garantert et sticky-wild! Slik blir det jo utrolig spennende når du kommer til free spins-rundene. Det er nemlig lett å hente hjem store penger fra dem! Dessuten blir jo hvert eneste spinn mye mer spennende også i normalspillet. Får du vinnende linje med en viking, vil den jo snart gå berserk og du kan nyte store gevinster!

RTP på 96,1%

Dette er et spill med en RTP på hele 96,1%! Det betyr at du kan spille lenge, med relativt liten risiko. I tillegg til et fantastisk bonusspill med berserke vikinger, finner du også kister med ekstra bonuser. Når du får et kistesymbol på brettet, får du velge blant fem esker med bonuser som gir deg enda mer premier.

Lyst til å prøve Vikings Go Berzerk? Spillet finner du hos MrGreen og hvis du vil ha ekstra mye å spinne berserke vikinger for, bør du hente ut deres velkomstbonus med det samme. Her får du nemlig doblet innskuddet ditt!

Få din doble MrGreen bonus!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon