Ny Elk Studios spilleautomat: Poltava

Få er bedre på spilleautomater enn Elk Studios, og Poltava kan uten tvil bli en av årets viktigste! Dette er styrkene og svakhetene til deres nye suksessautomat.

Elk Studios PoltavaNoe av det desidert kuleste her er at tematikken finner sted i den store nordiske krigen, der Danmark-Norge hadde en prominent rolle. Historien starter med en episk musikk, mens vi over røyk og kanoner blir presentert for krigen.

Er vi fornøyde? Vel, det er funksjoner her som vår oss til å juble høyt, samtidig er det elementer som kunne ha vært bedre. Vi skulle virkelig ønske de beholdt den episke musikken, men den mer nervepirrende og rolige bakgrunnsmusikken passer fremdeles sterkt. I henhold til utseendet er vi litt mer skeptiske, men alt er uten tvil velskapt.

Dette elsker vi!

Marsjerende hjul! Marsjerende hjul! Jøss! Vi har aldri sett noe lignende. Få et hjul dekket av et av tre spesifikke symboler, noe som ikke er spesielt vanskelig, og to utrolige ting vil skje. For det første vil alle hjulene bak få to like symboler, og for det andre vil symbolene marsjere til neste hjul, mens det kommer flere symboler bak. Bedre, faller det samme symbolet inn i en vinnende kombinasjon, vil symbolene marsjere videre. Dette kan lede til helt utrolige gevinster.

Dette var vi ikke like fornøyd med

Bakgrunnsbildet, og de generelle symbolene er ikke like episke som vi skulle ha ønsket. Automaten er solid gjort, men den ser ikke ut som et mesterverk, noe vi kan hevde at tidligere Elk Studios spilleautomater har sett ut som. Disse var riktignok mer komiske, og det er herlig å se Elk Studios utvide horisonten sin.

Allerede en gigantsuksess

Selv om Poltava bare er noen dager gammel har den allerede blitt promotert av flere casinoer, inkludert den gigantiske julikampanjen til Mobil6000. Med gode penger i potten er dette noe du definitivt burde ta en titt på, spesielt siden du nå kan få 10 free spins, bare for å registrere deg, pluss en solid velkomstbonus på 100% og 20 free spins til.

Få 10 gratis free spins nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon