NorskeAutomater.com har lansert ny spilleautomat – hent din bonus!

NorskeautomaterCasino6000Den nyeste spilleautomaten hos NorskeAutomater heter Creature from the Black Lagoon, og er levert av Net Entertainment. Spilleautomaten er oppkalt etter filmen fra 1954 med samme navn. Filmen er en av Universal sine klassiske monsterfilmer, men er mindre kjent enn Frankenstein og Dracula. Oppsiktsvekkende nok ble den laget i 3D, noe som faktisk var populært på begynnelsen av femtitallet. Det er en godt gjennomført spilleautomat, så vi vil anbefale alle å prøve den.

I likhet med de fleste andre videoautomater fra Net Entertainment så har også Creature from the Black Lagoon wilds. De kommer med en vri denne gangen, nemlig sticky wilds! De som har spilt klassikeren Jack Hammer kjenner til konseptet fra før. Det fungerer slik at hver gang du får en wild så får du et gratis ekstrasnurr, og hvis du da får en wild til får du enda et ekstrasnurr. Slik kan det fortsette helt til du har fylt skjermen med wilds. Det beste med det hele er at du får gevinstene for hvert gratis ekstrasnurr!

I free spins runden blir det enda bedre. Få 3, 4 eller 5 free spins symboler for 10, 15 eller 20 free spins. Etter at du har kommet inn i free spins runden må du kjempe mot den fryktinngytende skapningen som bor i lagunen, og det gjør du ved hjelp av en harpun! Man kan ikke annet enn å synes synd på den stakkars skapningen som blir harpunert opp til ni ganger! Du skal likevel ikke føle alt for synd på den onde skapningen. Harpuner den tre ganger så får du doble wilds, seks ganger så får du triple wilds og ni ganger så får du 10 ekstra free spins på toppen!

NorskeAutomater gir deg også bonus, slik at du kan få testet spilleautomaten godt og grundig! For eksisterende spillere som tidligere har gjort innskudd, byr de på en 50% bonus opp til 1000 kr. Bonusen blir kreditert automatisk innen 5 minutter etter vellykket innskudd og omsetningskravet er på 35 ganger bonusbeløpet.

Nye spillere hos NorskeAutomater får et enda bedre tilbud! Registrer en ny spillekonto hos NorskeAutomater i dag, så får du 200% i bonus på ditt innskudd opp til hele 2000 kr! Du får også 25 free spins på spilleautomaten Starburst! Sett inn 1000 kr i dag, så får du altså 3000 kr å spille med pluss 25 free spins!

Prøv Creature from the Black Lagoon hos NorskeAutomater i dag og få en saftig bonus!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon