Kan det være sant? Er det en god Microgaming automat på vei?

Vi har sett på noe som ser ut som det kan være en god Microgaming automat, nemlig Forbidden Thrones. Men er den nå egentlig fra Microgaming…?

God Microgaming spilleautomatVi har jo lenge vridd oss i frustrasjon over Microgaming og deres håpløse lanseringer i det siste. Nettopp derfor våknet vi litt med et sjokk når vi fikk se en smakebit fra deres neste automat, Forbidden Thrones, som slippes i midten av mai. Den var jo faktisk ikke så jævlig som det meste annet de pleier å lirke fra seg!

For vi har jo lenge klagd over Microgamings ukreative bruk av symboler. Spesielt de kongelige symbolene i sterke farger, som overhodet ikke passer inn med resten av spillet. I Forbidden Thrones er heldigvis disse ufyselige symbolene blitt totalt skrinlagt fra utvikleren, og de har faktisk tenkt litt kreativt for en gangs skyld, og laget symboler som faktisk passer inn i spillet.

Minner litt om Game of Thrones

Microgaming forbidden Throne slotPå mange måter gir dette spillet oss assosiasjoner til TV- og bokserien Game of Thrones, både ved symbolbruk, bonusspillet og ikke minst navnet. Dette er nemlig et litt middelaldersk spill, og ironisk nok får du 10 free spins når du «kaprer tronen» og har derfor gjort deg fortjent til bonusspillet.

Litt ekstra tøft, er det jo at de faktisk har laget wild-symboler som er unike for hvert hjul i automaten. Du kan få en metallisk hest helt til venstre, deretter en lettkledd dame, et mystisk slott, en langhåret ridder og helt til høyre, en flammebelagt Phønix fugl. Se videoen under for en ordentlig smakebit på automaten.

Men er det egentlig en Microgaming automat?

Som du sikkert allerede har skjønt, er jo denne automaten unormalt bra til å være en Microgaming automat! Ingen fargesprakende og glorete kongelige symboler, og automaten ser faktisk ikke ut som den ble laget i 2007. Er det rart vi begynner å tvile på om det faktisk er Microgaming selv som står bak denne, og ikke en av de mange små spillutviklerne som distribueres gjennom Microgaming?

Vi kjenner jo alle til Rabcat og deres banebrytende automat Castle Builders. Snart lanseres Castle Builders 2, og det er Microgaming som får all heder og ære, mens Rabcat som faktisk står bak den, knapt blir nevnt siden de bruker Microgamings Quickfire-teknologi. Derfor er det jo ikke så rart at vi lurer på om Forbidden Thrones faktisk er laget av noen andre!

Vi måtte selvfølgelig grave dypt i det enorme internettet, på jakt etter spor som støtter om vår teori. For her lukter det ugler i mosen lang vei!

Neimen, hvem er Mahi Gaming?

Mahi GamingEtter mye graving og mye spilling på Microgaming spilleautomater på jakt etter spor, fant vi endelig «the smoking gun». Vi fant nemlig en liten og ny utvikler ved navn Mahi Gaming, som bruker Microgamings Quickfire-teknologi, og derfor lanserer alle sine spill under nettopp Microgaming.

De har ikke en gang en hjemmeside, så det er ikke alt for lett å gå i dybden på hvem de faktisk er. Blant sine mest suksessfulle spill er Electric Diva, som kanskje ikke er spesielt bra, men fortsatt bra til å være «Microgaming-spill». Dermed skulle det ikke mye etterforskning til før vi faktisk kom til bunns i det hele.

Microgamings nye automat, The Heat is On, som vi faktisk kåret til den fjerde verste automaten i forrige måned, var faktisk laget av Mahi Gaming. Det samme er dessuten Microgamings ferskeste slipp, den enarmede banditten ved navn Mega Money Multiplier, som faktisk har et potensiale til å bli en ny norsk favoritt.

Begge disse automatene har en helt unik og ny bunnmeny, og en meget gjenkjennelig «spinn»-knapp. Derfor skulle det ikke mange detektiv-skills til for å legge 2 og 2 sammen, for Forbidden Thrones har nemlig akkurat den samme unike menyen.

Vi visste at denne nye Microgaming-automaten var for god til å være sann, og naturligvis har ikke Microgaming hatt en eneste finger med i dette spillet, annet enn Quickfire-teknologien. Uansett, vi håper denne automaten er god nok til å sette Mahi Gaming på kartet, akkurat som Rabcat.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon