Jakten på den forsvunne skatten

Finn frem din indre eventyrer, og bli med på jakten på den forsvunne skatten.

Jakten på den forsvunne skatten Leo Vegas Secrets of AtlantisForrige uke var det duket for premieren på den siste nyheten fra NetEnt: Secrets of Atlantis. Selvsagt var Leo Vegas da et av de første nettcasinoene til å ta dette spillet inn i sitt sortiment. Dette spillet byr på mye spenning, og du har en ypperlig sjanse til å teste det ut om du blir med på Leo Vegas kampanje: Jakten på den forsvunne skatten. Her vil vinnerne nemlig få premier verdt hele 1 000 000 kr. Dermed gjenstår det bare for deg å finne frem tauet, førstørrelsesglasset og pisken, og bli med.

Dette er jakten på den forsvunne skatten

Dette er den første uken av kampanjen, som varer til og med 21.09. Hver onsdag blir det trukket ut nye vinnere. Det hele går du på å samle opp så mange poeng som mulig, og dette gjør du ved å spille på de ulike kampanjespillene. Disse er: Holmes and the Stolen Stones, Vikings Go Wild, Treasure Island, Nirvana, Gonzo’s Quest, Starburst, Dazzle Me og Secrets of Atlantis. Ved å satse fra data får du 1 poeng, og fra bærbare enheter får du 2 poeng. I helgene blir alle disse poengene doblet.

Det trekkes ut hele femti vinnere hver uke. Førsteplassen stikker av med 50 000 kroner, andreplassen får 30 000 kroner mens tredjeplassen ender opp med 25 000 kroner. Dessuten vil det også daglig legges ut gjemte skatter i de forskjellige spillene. Hva dette er forandrer seg fra en dag til en annen.

Ny spiller hos Leo Vegas

Denne kampanjen gjelder for registrerte medlemmer hos Leo Vegas. Er du ikke dette fra før, er det på tide å melde deg inn i dag. Da vil du bli tatt imot med en velkomstbonus på 150 prosent inntil 1500 Euro, pluss 180 gratis spinn. Trykk på knappen nedenfor dersom du vil lese mer om dette tilbudet.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon