Ja! Ja! Ja! Det kommer ny Castle Builder slot!

En av verdens beste spilleautomater, Castle Builder, ser ut til å få oppfølger. RabCat lover mer info på ICE konferansen i 9. februar.

Castle Builder slotEn ting vi kan love deg er at vi vil følge ekstremt nøye med på hvordan denne saken utvikler seg.

Alt vi har nå er et bilde og en logo – men det er nok til at vi har hypet oss opp en god del. Her er det til og med en moderne kledd vinne med hammer – noe som føles litt rart – men som nevnt, vi har veldig lite å gå på her.

Å ja, forresten, det er en ting til: Den ukjente nye Castle Builder blir kalt en neste generasjons slot. Hva det vil si er vi ikke 100% sikker på – men det kan bety at RabCat igjen tøyer grensene.

Hvor langt vil Castle Builder 2 dra det?

Castle Builder oppfølgerBakgrunnen er dessuten utrolig spennende. Vi vet at det ser veldig idyllisk ut på det øverste bildet. Men nei, grønt gress og vakre slott. Se bak og under logo-bildet og du vil se vulkanske fjell og røyk.

Et større promobilde, som annonserer ICE konferansen viser et stort landskap fylt med lava, og et helvetes-lignende landskap som kan minne om Mordor fra Ringenes Herre.

Ja, lavaen flommer over svart fjell, er dette et hint mot mer fantasi, eller bare sprøere omgivelser? Hvor langt vil denne nye Castle Builder spilleautomaten dra det?

Dette gjorde originalen så utrolig bra

Hvis du ikke har spilt Castle Builder før er det en av automatene du bare må prøve. Variasjonen er bedre enn noen annen automat vi har sett. Du bygger en enorm rekke med slott, og beveger deg gjennom både Europa og Midtøsten.

Du spinner nemlig ikke bare frem gevinster, du spiller også frem bygge-brikker, og mens slottet blir konstruert stiger også tre potensielle premiesummer. Når slottet er ferdig vil prinsen/prinsessen slottet blir bygget for gifte seg – du velger partneren, og honoraret blir ditt – så er det videre til neste slott.

Stilene varierer kraftig, og du får en utrolig følelse av progresjon, spesielt via medaljer og store utfordringer. Det er som å se dine egne prosjekter bli ferdigbygget. Siden Castle Builder kom i 2013 (og for dessverre kun ble nominert til årets beste spill av EGB – den skulle hva vunnet!) har den vært et av bransjens mest populære og respekterte spill. En ting er sikkert: Vi i Norske-Spilleautomat redaksjonen største favoritter.

Hvor vil du kunne spille Castle Builder 2?

Du kan være sikker på at de store casinoene, slik som Thrills, SlotsMillion, Betsson og Unibet vil stå klare med Castle Builder to, så raskt den endelig er sluppet. Du kan selvfølgelig spille originalen hos alle fire – og mange flere om du skulle ønske det.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon