Ivanhoe spilleautomat – en enarmet banditt fra Elk

Vi har sett på Ivanhoe spilleautomat, en ny enarmet banditt fra den populære utvikleren Elk. Om ikke dette blir en ny favoritt blant nordmenn, vet neimen ikke vi!

Ivanhoe spilleautomat brett

Vi må være helt ærlige og si at vi ble meget overrasket da vi snublet over den nye spilleautomaten fra Elk, Ivanhoe. Elk Studios er jo stort sett forbundet med effektfylte, moderne spilleautomater, men for første gang tar de nå steget tilbake til den klassiske tidsperioden. Ikke bare har de lagt bort 2 av hjulene, og stiller i Ivanhoe spilleautomat med bare 3. De har også pøst på med klassiske frukter, 7-tall og bar-symbol.

Ivanhoe slot symboler

De kaller det selv for «retro stil i moderne form», og det kan man vel virkelig si at det er. For selv om den er enarmet i den forstand at den bare har tre hjul og ganske enkle symboler, gjør de fortsatt som de pleier, og pøser på med noen innovative funksjoner og bonusspill for en moderne opplevelse. Dette er en spilleautomat vi har troen på!

Ivanhoe spilleautomat basert på en svensk tradisjon

Før vi hopper over på alle spilleautomatdetaljene, må vi selvsagt snakke om elefanten i rommet og gi en liten forklaring på hva Ivanhoe i det hele tatt er for noe. Med mindre du har en dyp lidenskap innen skotsk litteratur eller gamle filmer, er det meget sannsynlig at Ivanhoe har gått deg hus forbi.

Ivanhoe spilleautomat logo

Ivanhoe er nemlig en kjent roman av den skotske forfatteren Walter Scott. Skrevet i 1819 og omhandler et 1100-talls England. Vi skal ikke gå alt for dypt inn på handlingen, mer enn at det var en romantisk historie om angelsakserne mot normannerne. Denne boken har dessuten gitt liv til en rekke filmer gjennom 1900-tallet, deriblant den mest kjente Ivanhoe-filmen fra 1982.

Akkurat som nordmenn har en tradisjon med Grevinnen og Hovmesteren på lillejulaften, har svenskene sin egen tradisjon med Ivanhoe-filmen fra 1982 og pizza, mens de «reparerer» seg selv 1. nyttårsdag. Siden Elk er en svensk spillutvikler, er dette altså en spilleautomat som er myntet på det svenske markedet, samtidig som den fort kan bli elsket av nordmenn som elsker klassiske automater.

En høy varians spilleautomat

For deg som elsker spilleautomater med høy varians – også kjent som høy volatillity – kan dette virkelig bli en ny favoritt. Den fronter nemlig høye gevinster, og du kan vinne opptil 3000 ganger innsatsen på ett spinn. Bare ta en titt på utbetalingstabellen under.

Ivanhoe utbetalingstabell

Spillet vil ha en RTP på 96,3% og ha 17 vinnende linjer. I tillegg finner du 5 bonusnivåer, som hver er illustrert i den klassiske, prikk-retroskjermen du ser øverst på skjermen. Spillet er nemlig en slags fusjon mellom de gamle, klassiske spilleautomatene, retro Pinball-maskiner fra 90-tallet og den tiden riddere reddet prinsesser fra drager og en dyster skjebne.

En spilleautomat med dyp handling

I følge historien, er Kong Richard på vei hjem fra korstogene i det hellige land, når han blir fanget i Østerrike. Samtidig tar hans bror, Prins John, over tronen med et tett grep, sammen med sine trofaste riddere. Ivanhoe bestemmer seg for å støtte Kong Richard, og kjemper ved hans side for å få ham tilbake på tronen. Det blir en tøff reise, og Ivanhoe møter utfordring etter utfordring, men nekter å gi seg!

Ivanhoe

Det er nettopp dette du får oppleve gjennom Ivanhoe spilleautomats 5 bonusnivåer, for historien avspilles i retroskjermen over hjulene. For å stige i nivå, må du vinne en gitt sum med mynter, og hvert nye nivå gir deg mer lønnsomme multiplikatorer. Selv om spilleautomaten ved første øyekast ser simpel ut sammenlignet med alt annet Elk tidligere har utgitt, byr den på en rik historie som virkelig gjør at du kan leve deg inn i en annen verden mens du spinner.

Spilleautomaten lanseres 7. juni, så sørg for å gjøre det klar til en norsk fest med denne nye enarmede banditten du kan spille. Gå til Mr.Green og hent ut deres velkomstbonus i dag, så er du klar hvis det kommer en helt spesiell Ivanhoe bonus når den lanseres!

Gå til MrGreen Casino

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon