Hvordan forteller du din partner at du hater Gonzo’s Quest

Det er en av verdens mest spilte spilleautomater. Gonzo er nesten som SuperMario, eller Pikachu! Alle elsker han, men hvordan forteller du din kjære at du HATER Gonzo’s Quest?

hater Gonzo’s QuestFor deg som har vært så heldig og funnet deg en partner som er like glad i casinospill som du er, kan det alltids være hyggelig å ta noen spinn sammen. Du vet, krølle seg sammen på sofaen med iPaden, og se om hellet er med dere i kveld. Det er jo skikkelig kosestund det!

Men gleden er kortvarig, for det samme problemet starter jo hver gang. Som en flue i salaten, eller en veps i saftglasset. Det MÅ bare skje! Den evigvarende diskusjonen om hva dere skal spille, er et fakta. Kanskje en av dere føler for å ta en ferie med The Tipsy Tourist, mens den andre er litt småsulten og vil ta et crazy mellommåltid med Taco Brothers. Hvordan kan man løse dette?

«La oss ta en som alle liker!»

Diskusjonen varer, og dere er innom både actiondramaet i Vikings Go Wild og den blodige skrekken i Blood Suckers. Dere blir bare ikke enige!

«Men kan vi ikke bare ta en som alle liker da? Hva med Gonzo’s Quest?»

Plutselig kjenner du en klump i halsen, på størrelse med en appelsin. Gonzo – igjen! Du vet det er en av dine kjæres favorittautomater. Faktisk, så er det ekstremt mange sin favorittautomat. Hvorfor? Hva har verden kommet til, når den spanske utforskeren Gonzo er mer kjent enn Christopher Columbus?!

Nei, dette er ikke akseptabelt. Du vil ikke ødelegge nok en kveld, med de stygge steinblokkene og panfløytehelvete i Gonzo’s Quest! Tiden er inne for å si noe. Tiden er inne for å være ærlig. Forhåpentligvis vil ikke dette ødelegge forholdet, og du sier om og om igjen for deg selv, at «dette vil gå bra. Det vil gå bra!»

«Kjære, jeg hater Gonzo!»

Du trekker pusten. Dypt. Ikke bare en gang, men to! «Kjære, jeg må fortelle deg noe… Jeg har løyet for deg i flere år!» Din kjære snur seg, med et morderblikk. «Hva?! Hva har du løyet om?!»

Du trekker pusten igjen. Det er på tide å være modig og endelig fortelle sannheten. «Kjære… Jeg… Jeg… Jeg HATER Gonzo’s Quest!»

Din kjære ser spørrende på deg, mens du du venter i spenning på den endelig reaksjonen. Blir det et brøl? Blir det tårer? Kommer du til å bli slått ned med iPaden? Du vet at du i hvert fall kommer til å sove på sofaen natt!

«Ok… Men da tar vi en annen en da. Begynner for så vidt å bli litt lei den jeg også!» Du ser et smil, uten noe tegn til et ønske om brutal vold, slik du hadde trodd. Du er trygg. Hva skjedde?!

Ærlighet varer lengst

Hvis du, som vår hovedperson i denne historien, er like drittlei Gonzo og hans «eventyr», så er det helt klart best å være ærlig. Det mest sannsynligvis ikke noen big deal, det er bare en spilleautomat!

Det er uansett ikke rart du vil spille andre automater, for Gonzo har vært rundt helt siden 2010. Ikke har Gonzo dratt på nye eventyr siden da og ikke har blitt knust av en steinblokk heller (dessverre). Er du lei, så er det helt greit. Vi er drittlei av den vi også.

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon