Her er 4 av de beste spilleautomatene i 2016

Før vi trer inn i 2017 må vi minnes de gode norske automater, som ble utgitt i 2016. Vi kommer med vår offisielle liste snart, men for å nvarme litt opp, er en en av de redaksjonsansattes liste over de 4 beste spilleautomatene fra dette året!

4 – Wild Toro

wild toro spilleautomatElk Studios kommer naturligvis på listen, med sitt spanske fyrverkeri Wild Toro! Her finner du tyrefektere og okser i full kamp, sammen med spanske mynter, appelsiner og roser.

Hele spillet gir deg nesten følelsen av å dra til Spania, midt under det berømte okseløpet i Pamplona!

Det som virkelig gjør at dette spillet fortjener å komme på listen, er dets fantastiske bonusspill, hvor oksen angriper tyrefekteren. Det er nesten som en våt drøm og det er vel fortjent for oksene, å endelig få et siste stikk!

3 – Jokerizer

Hvis du liker litt mer klassiske automater og er hardbarka nordmann, tror vi at denne automaten kommer til å falle i smak! Her finner du glinsende fruktsymboler, bjeller, syv-tall og en spesiell joker. Enkelt og greit, uten mye dilldall! Det eneste spesielle er jokeren og dens gambling-funksjon, som lar deg satse det du vinner, i nye og verdifulle joker-spins!

Det er også det eneste unike med spillet, og automaten har faktisk ikke så mange forstyrrende funksjoner, som mange andre. Yggdrasil har nemlig gjort det enkelt og med god grunn. Av alle fruktautomatene som kom i 2016, vil vi kalle denne den absolutt beste! Det er en fruktautomat som må prøves!

2 – Cloud Quest

Vi må berømme Play’n Go for at de har turt å tenke litt annerledes og leverer en spilleautomat litt utenom det vanlige. Spillebrettet er på hele 5×5 og for å få en vinnende linje, trenger du bare å få tre like symboler ved siden av hverandre. Når du vinner, vil de vinnende symbolene forsvinneog de over faller ned. Slik får du igjen og igjen, nye sjanser til å øke premien!

Du finner også et kult bonusspill, som faktisk er en enarmet banditt! Med et monster eller to i bakgrunnen som selvfølgelig må drepes. Vi digger det, ikke rart det kaprer andreplassen!

1 – Art of the Heist

Art of the Heist spilleautomatDette spillet er rett og slett i en klasse for seg selv. Det var ingen tvil! Her finner du en flott historie, flott symboler, spennende bonusspill og free spins runder som får det til å klirre i lommeboka. ALT vi vil ha av en spilleautomat!

Dette spillet har et spill inni spillet, med et spillebrett bak symbolene.

Mens du spinner og får spesielle symbolkombinasjoner, går du fremover eller bakover på brettet og du får ulidelig mye spenning i hvert eneste spinn! Kommer du på slutten av bonusspillet, venter det nemlig rikelige free spins!

Art of the Heist fra Playson stjal vårt hjerte og vi kommer til å spille MYE på denne, i tiden fremover! Årets beste spilleautomat var latterlig enkelt å kåre. Gratulerer Playson, gratulerer!

Spill Art of the Heist hos JoyCasino

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon