Gjør deg kjent med Genie Jackpots automat

Besøk Betsafe som spill på deres splitter nye Genie Jackpots automat.

Genie Jackpots automat slotmaskin BetsafeVi klapper i hendene for hver eneste ny slotmaskin som blir lansert. Selv om Genie Jackpots automat har forholdsvis enkle detaljer, byr de allikevel på mange spennende overraskelser. Her snakker vi om actionfylte spesialfunksjoner, og store jackpoter. Det som gjør det hele ekstra spennende blir det hele når den magiske ånder er med på å bestemme utfallet. Dette spillet har nemlig tema fra det fjerne Østen, og er inspirert av magiske lamper, flyvende tepper og ånder.

Les videre for å finne ut hva mer dette spillet har å by på.

Funksjoner i Genie Jackpots automat

I dette spillet er det ånden du må holde øynene åpne for. Han kan titte frem når som helst under de ordinære rundene. Når han gjør det aktiveres 3 ønskers styrkespinn. Det vil si at du får et ønske oppfylt, helt i tråd med eventyret om Aladdin. Ønsket kan enten gi deg respins, doble gevinster, wilds eller bonusspill. Faktisk inneholder denne slotmaskinen så mye som to forskjellige bonusspill. I det ene får du en umiddelbar gevinst når du åpner skattekisten i åndens dype hule. I det andre hjelper du apekatten med å hoppe fra et teppe til et annet. For hvert vellykket hopp mottar du en pengepremie. Gjør deg klar for et spill som kan ta deg med til nye høyder.

Meld deg inn hos Betsafe

Ennå finnes ikke dette spillet hos veldig mange casinoer, men du kan sjekke det ut hos Betsafe. Disse vet å ta godt imot nye spillere, og starter med å gi deg deres velkomsttilbud. Dette gir deg en bonus på hundre prosent inntil 2500 kroner. Det stopper ikke her, for du kan også vente deg femti free spins. Les mer om denne bonusen ved å klikke på knappen under denne artikkelen.
Hent din bonuspakke nå!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon