Fra freespins til storgevinst

starburst free spinsBente fra Oslo kunne nok knapt tro sine egne øyne da hun dro inn en sekssifret gevinst hos NorskeAutomater, og det helt uten å ha gjort innskudd! Det hele startet når hun åpnet en konto på Halloween og fikk 25 freespins på spilleautomaten Starburst. Dette er et tilbud NorskeAutomater tilbyr til alle som åpner en konto. Hun hadde flaks allerede fra første trykk, og når gratisrundene var avsluttet hadde hun 234 kr å spille med, Absolutt ikke til å kimse av!

Ferden gikk så videre til den norske automaten Mega Joker, som er en klassisk spilleautomat med 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Mega Joker har et Supermeter som man overfører gevinster til, og kan spille med høyere innsats. Innsats kan være 20, 40, 100 eller 200 mynter. Når man spiller i Supermeter har man også sjansen til å vinne den progressive jackpotten! Dette er en svært spesiell jackpot i den forstand at det eneste kravet for å vinne den er å spille i Supermeter modus, man behøver ikke en spesiell gevinstkombinasjon.

Etter at Bente hadde spilt en liten stund, og vunnet noen tusen kroner, skjedde det utenkelige: Hun vant jackpotten, og over 110.000 kr raste inn på spillekontoen! Hun hadde altså startet med 0 kr, og endte opp med godt over 100.000 kr!

Om du også har lyst til å prøve lykken, så har du over 100.000 gode grunner til å velge NorskeAutomater! Så snart du har åpnet en konto vil du få 25 gratisrunder på spilleautomaten Starburst, som har vært norges mest populære spilleautomat i lang tid. Du vil også få en meget generøs første innskuddsbonus på 200% opp til 2000 kr! Bonusen blir kreditert automatisk innen fem minutter etter at du har gjort innskudd, så du trenger ikke noen bonuskode. Spill – vinn – ta ut penger! Enklere blir det ikke!

Få over 250 free spins!

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon