Ja, det finnes enarmede banditter med store jackpoter

Vi elsker enarmede banditter, men dessverre er det ikke så mange av de med skikkelig store jackpoter. Men det finnes noen. Her er 2 og en halv enarmede banditter med store jackpoter.

Enarmet banditt stor jackpot

Det er ikke noen hemmelighet at gode enarmede banditter med en stor progressiv jackpot, er en mangelvare i denne verdenen. Joda, vi kjenner jo alle til den progressive jackpotautomaten Mega Joker, men den har dessverre bare en jackpot på størrelse med en liten fjert i en orkan, sammenlignet med gigantene der ute.

Også to av våre andre favorittjackpoter (med faste jackpoter), Jackpot 6000 og Jackpot Jester 50 000, kommer dessverre litt til kort for deg som ønsker milliongevinster. Begge automatene lar deg vinne henholdsvis 6000 og 50 000 mynter på ett spinn, men det er jo ingenting mot Mega Fortunes jackpot på flerfoldige millioner. Det er med andre ord et ganske skuffende utvalg store jackpotautomater, for oss som tviholder på gamle klassikere og enarmede banditter!

Mega Jackpot med over 10 millioner kroner jackpot

Det finnes én eneste skikkelig enarmet banditt som også er en real jackpotautomat, og det er Betsofts Mega Jackpot spilleautomat. Dessverre er den eksklusiv for 7Red casinoer, og umulig å finne andre steder. Heldigvis kan Mega Jackpot spilles helt gratis på våre sider, men da kan du selvsagt ikke vinne jackpoten.

Obs: Siden denne artikkelen ble skrevet ble dessverre Mega Jackpot fjernet, og kan ikke lenger spilles. 

enarmede banditter med jackpot

Det som kanskje er det aller beste med Mega Jackpot spilleautomat, er at den er så klassisk som den kan få blitt. Selv om spilleautomaten er moderne med skarpe og tydelige fruktsymboler, er spillebrettet i en spilleautomathall, og du spinner på en «fysisk» spilleautomat. Du ser andre automater på siden, og Mega Jackpot blinker mot deg, akkurat som de ekte automatene pleide å gjøre for mange år siden. Det er rett og slett en perfekt mimreautomat, som også kan gi deg solide gevinster hvis hellet skulle være med deg.

Jackpoten er naturligvis progressiv, og varierer derfor noe. I skrivende stund er den på 1,8 millioner Euro, altså godt over 16 millioner norske kroner. Jackpoten ligger stort sett alltid på rundt 10 millioner kr, slik at du kan leve livets glade dager om du skulle ha skikkelig flaks!

Ring the Bells med 800 000 jackpot

Også Play’n Go har laget en enarmet banditt som jackpotautomat. Den heter Ring the Bells, og har tre jackpoter i tre forskjellige størrelser. Den største er på over 800 000 i skrivende stund, så det bør jo klirre godt i lommeboka om du skulle greie å få den hjem.

Ring the bells spilleautomat

Den er kanskje ikke fullt så klassisk som Mega jackpot. Her spinner du nemlig ikke på en «fysisk» spilleautomat, men i et vanlig spillbrett. Like fullt har den jo bare tre hjul og utbetalingstabellen enkelt ved siden av, og er en enarmet banditt som kan by på mye moro for pengene. Her spinner du frukt, som sitron, jordbær og eple, i tillegg til klassiske bjelle- og gullbarre-symboler.

Litt spesielt med denne automaten, er at den er fullstendig omringet av vinnende linjer. Det betyr at du kan vinne om du får tre like symboler loddredd, vannrett og skrått!

Prøv gratis hos Betsson

En hybridautomat med 30 millioner kr jackpot

Helt til slutt kan vi ikke unngå å nevne en såkalt hybridautomat som vi synes fortjener en liten plass i nordmenns hjerter. For selv om den ikke er en enarmet banditt, ved at den har 5 hjul og mer moderne funksjoner, synes vi den er helt på grensen til å kunne kalles klassisk. La oss kalle den for en «moderne banditt», for det er jo tross alt det den er.

Empire fortune jackpot

Automaten vi snakker om, er selvsagt Yggdrasils Empire Fortune spilleautomat, som har en progressiv jackpot på godt over 30 millioner i skrivende stund. Automaten har et klassisk og enkelt utseende, med enkle symboler som vi tror nordmenn kan like. Den har rett og slett ikke like mye dilldall som andre videoautomater, og siden det er nærmest jackpottørke på ordentlige enarmede banditter, er dette kanskje et av de beste alternativene for deg som elsker klassiske automater og drømmer om å bli millionær.

Prøv gratis hos Betsafe

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon