Eksklusivt: 200% & 100 free spins + Platinum VIP-medlemskap

Registrer deg hos Karamba Casino og få 200% opptil 5000 kr og 100 free spins i velkomstbonus, pluss et fullstendig Platinum VIP-medlemskap fra dag en.

Karamba Platinum VIP medlemskapDette er vårt beste eksklusive tilbud til dags dato, og vi er ekstremt stolte av at vi kunne skaffe dette for deg. Vi har faktisk aldri kunne sikre alle våre lesere VIP-medlemskap før, og dette er omtrent så høyt oppe som det går an å bli.

Når du da samtidig også kan dra inn 200% i bonus, noe som vil si at pengene dine blir tredoblet, samtidig som du også får 100 free spins, vel, da har du en av bransjens desidert beste tilbud. Alt dette er eksklusivt via oss, men det gjelder dessverre kun for en kortere periode.

Dette er hva Platinum-medlemskap gir deg:

Når du blir medlem via oss hopper du rett inn i den eksklusive platina delen av Karamba sin VIP-klubb. Jepp, du hopper over bronse, sølv og gull-nivåene, som det allerede tar mye arbeid å komme inn i. Så, hva er det Platinum VIP hos Karamba faktisk betyr? Vel, la oss bare liste opp privilegiene dine:

  • Egen kontobehandler og personaliserte tilbud
  • Ekstra raske uttak
  • Høyere innskudds- og uttaks-grenser
  • 40 gratis vinnersjanser hver søndag
  • Tilgang til eksklusive VIP-turneringer
  • Bursdagsbonus
  • Månedlig cashback

Og om ikke dette var nok vil du dessuten få ekstra goder i starten. På dag to vil du få bonus på alle innskudd, mens du på dag tre får sterke cashback tilbud. Men dette er bare goder på kort sikt (selv om de gir deg en fantastisk start), det er punktene over som virkelig betyr noe i lengden.

Tilbudet gjelder kun ut september

Som nevnt varer ikke tilbudet så lenge, og dette er nok også en del av grunnen til at det er så sterkt. Du har ikke muligheten til å hente inn dette tilbudet når klokker slår 23.59 den 30. september. Pass på at du skaffer deg den eksplosive bonusen, samt Platinum VIP-medlemskap før fristen renner ut. Dessverre kan ikke eksisterende Karamba medlemmer hente inn tilbudet, men alle våre lesere som ennå ikke har konto vil få alle privilegiene. Bare klikk på knappen under, og registrer deg direkte via landingssiden ved å klikke «spill nå».

Bli Platinum VIP-er her

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon