Derfor er Yggdrasils Double Dragons en spilleautomat nordmenn elsker!

Visste du at Yggdrasils Double Dragons er en av våre mest spilte spilleautomater for tiden? For deg som lurer, har vi selvsagt gått i dybden for å finne ut av hva nordmenn synes er så tiltrekkende med nettopp denne automaten.

Double dragons spilleautomatSelv om enarmede banditter, som Jackpot 6000 og Mega Joker, alltids er en sikker vinner blant oss spilleautomat-elskende nordmenn, hender det jo faktisk at vi spiller på litt andre spilleautomater. En av de største favorittene hos oss for tiden er Yggdrasils spilleautomat Double Dragons, som kom ut i fjor. Ikke er den enarmet, og ikke inneholder den frukt eller jokere. Så hvorfor har vi nordmenn falt pladask for den?

Vår første tanke, er naturligvis at denne automaten må vekke noe urnorsk hos oss. Vi stammer jo faktisk fra vikingene, og selv om ikke dragene fantes på ekte, var de jo en del av vikingenes kultur. Dragehoder var jo et populært motiv som ble hogget på forskjellige treverker i den tiden, deriblant hus og skip. Man har faktisk funnet helleristninger med slange/drage-lignende figurer, som stammer helt fra bronsealderen og dragen ble faktisk omtalt som et ekte dyr i Norge helt frem til 1700-tallet.

Selv om drager har vært godt til stede i de fleste lands mytologi, er det noe med Double Dragons design som virkelig roper vikinger. For det første er den jo laget av Yggdrasil, noe som i seg selv sier det meste. Automaten har dessuten også treutskjæringer på sidene i ren vikingestil, og bakgrunnen er av tåkefulle, snødekkede fjell. Det er akkurat slik vi ser for oss en vikingeverden, sett fra Tor og Odins ståsted.

For deg som har lyst til å prøve spillet, kan du spille Double Dragons helt gratis her hos oss.

Enkle, men hypnotiserende symboler

Det må jo sies at mange av oss nordmenn ikke er så veldig glad i alt for mye «dilldall» i sine spilleautomater. Vi liker rene og tydelige symboler, noe som naturligvis stammer fra den gangen spilleautomater var å finne i sin fysiske form i Norge.

Selv om dette ikke på noen måte minner om en fruktautomat eller en klassisk automat, er symbolene faktisk veldig simple, selv om de er litt ekstra forseggjort. Basis-symbolene er de klassiske kortsymbolene (spar, hjerter, kløver, ruter), men Yggdrasil har faktisk greid kunsten å gjøre de spennende, samtidig som de er tydelige og forståelig for absolutt alle.

Yggdrasil spilleautomat

Som fire hovedsymboler, har Yggdrasil laget noe som minner om drageøyne, samtidig som du ser de har noe magisk og vikingeaktig over seg. Hvert symbol har klare og tydelige farge, samt små detaljforskjeller som får de til å stikke ut litt ekstra. På denne måten er det en automat som har en fot godt plantet i to verdener, og når ut til både de som liker klassiske automater og moderne videoautomater.

Et annet pluss i boken visuelt sett, er det faktum at vinnende symboler sprenges i en fargende røyksky. Hele seansen virker litt hypnotiserende og vi kan ikke la være bli litt forelsket når symbolene «poppes» bortover på brettet ditt.

Funksjoner som holder spenningen oppe

Denne automaten har en del småavanserte funksjoner, men samtidig er de så tydelige at du skjønner greia umiddelbart. Hver gang du vinner, poppes de vinnende symbolene og nye faller ned slik at du får en ny gevinstsjanse. Greier du å vinne fire ganger på samme spinn, slippes dragene fri og fyker over spillbrettet, hvor de etterlater seg to hjul med wilds, og du kan bare håve inn!

I tillegg har spillet en bonus du kan hige etter. Ved tilfeldige anledninger kommer det en drage sammen med wild-symbolet, og hvis du samler 9 røde eller blå drager, får du en forrykende free spins-runde hvor myntene henger løst, for å si det på den måten.

Alt i alt er dette et fantastisk designet spill, som virkelig lar deg sitte med hjertet i halsen til enhver tid. I dette spillet kan du nemlig ganske så ofte vinne høye premier, på grunn av de fallende symbolene. Detaljer, som røyk fra «drageburet» og ildspruten fra dragene, gjør at spillet drar deg inn i en mytologisk verden hvor alt kan skje. Dragene vokter gullet godt, men ved hjelp av litt kløkt og mot, kan du kapre potten for deg selv!

Gå til Rizk og spill for penger

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon