Harambe spilleautomat og manga-berte blant månedens verstinger

Det er på tide å kaste råtne tomater på månedens verste spilleautomater. Denne gangen er det Eurovision, Manga og Harambe spilleautomat som topper lista!

Selv i en så sterk måned som det mai faktisk har vært, finnes det selvsagt noen som bommer på det groveste. Bare ta en titt på månedens 5 verste spilleautomater, så du vet hvilke slots du kan styre langt unna!

Les også: De beste spilleautomater i mai

Stage 888 fra Red Tiger

Stage 888 spilleautomat

Vi tipper denne spilleautomaten egentlig var inspirert av Eurovision, for den er full av glorete symboler med altfor mye glitter, og kan ikke by på noen form for god musikk, selv om det er en musikkautomat. Stage 888 er dessuten såpass stappet med de trausteste kongelige symbolene du kan tenke deg, og hvert spinn er en ganske så snorkete opplevelse. Det må være slik Jan Fredrik Karlsen følte det under sine mange Idol-auditioner…

Red Tiger har prøvd å piffe spillet opp litt ved hjelp av en rekke spesialfunksjoner, men dessverre bommer de også her ganske brutalt. Det finnes en «Instant Win»-funksjon, en «Stage Bonus» og «Mike Bonus» (heter det ikke «mic», forresten…?), i tillegg til «Mega Tiles», «Magic Reels» og «Nudge». Puh! Man skulle tro at alt dette gjorde spillet spillbart, men faktum er at ingen av disse funksjonene skjer spesielt ofte da det er alt for mange av dem, og de dreper hverandre.

Stage 888 prøver dessuten å være «morsomme» med sin utbetalingstabell, og nesten alle gevinster har et 8-tall i seg. 5 like av det høyeste symbolet gir deg for eksempel 888 mynter tilbake, men denne lille «morsomheten» er langt fra nok til å gjøre spillet spillbart. Gratulerer Red Tiger, dere har laget den mest bedritne automaten i mai!

Prøv gratis hos SlotsMillion


Big Thunder fra Ainsworth

Harambe spilleautomat

Den neste skammelige spilleautomaten kommer fra den australske utvikleren Ainswort, med Big Thunder spilleautomat. De har åpenbart latt seg inspirere av King Kong, Jungelboka eller noe i den dur, for her er hovedrollen og Wild-symbolet en sinna gorilla. Resten av spilleautomaten er også satt til jungelen, og du finner symboler som slanger og bongotrommer.

En jungelautomat kunne jo vært kult det, men dessverre eier ikke Ainsworth visuelle kunster, slik at det ser ut som en såkalt sort t-skjorte du kunne kjøpe i ei utenlandsk gatesjappe for 10 år siden. Spillet er rett og slett glorete, og holder overhodet ikke den høye standarden vi er vant til i dag.

Det skal sies at dette er en jackpotautomat med fire forskjellige jackpoter du kan vinne. Ved siden av brettet er det også et lite bonushjul som snurrer. Stort sett utgjør det overhodet ingen forskjell, da du får et «tomt» symbol nesten hver gang. Det finnes også free spins, men hjulene er fulle av «hull» og du får knapt symboler på brettet. Big Thunder er rett og slett en automat som får Harambe til å snu seg i grava, og vi er virkelig ikke imponerte.

Prøv gratis hos SlotsMillion


Danger: High Voltage fra Big Time Gaming

Danger high voltage

Vi er jo over gjennomsnittet kresne når det kommer til spilleautomater, og det er kanskje derfor denne automaten får denne litt kjipe tredjeplassen på vår liste. For spillemessig er den ikke så ille og kan by på en del kule funksjoner. De har dessuten et spennende 6×4 brettformat, som kan være spennende å teste ut. Dessverre er dette en av de automatene som overhodet ikke henger på greip, og vi står igjen som et enormt spørsmålstegn av hele automaten.

Her er du nemlig på et slags diskotek, med symboler som discokule, dekorert hodeskalle, bjelle, tatovering, mange kongelig symboler og… Taco! Hvor i huleste denne tacoen kommer inn i bildet er fullstendig gresk for oss, men mulig dette er et meksikansk diskotek med strøm- og brannproblemer. For det finnes nemlig fire-wilds og electricity-wilds, som hver dekker hele hjulet. Logisk, ikke sant?

Automaten har dessuten en ekstremt ulønnsom utbetalingstabell, noe som er den siste spikeren i kista for vår del. I tillegg til at symbolene ser ut som de ble laget i Paint for 10 år siden. Nei, spar deg selv for denne torturen og styr unna!

Prøv gratis hos VideoSlots


Fortune Girl fra Microgaming

Fortune Girl slot

Ja dere, vi kan jo ikke ha en versting-liste uten at våre kjære Microgaming er til stede. For de har naturligvis gjort deg igjen, og byr på en ny automat du bare kan slette fra minnet før du i hele tatt har prøvd den. Vi snakker om den japanske automaten Fortune Girl, som kun kan være underholdende for småperverse guttunger som drømmer om en het natt med jenta fra deres favoritt Manga-tegneserie. Eller litt mer grisete gamle menn som drømmer om å våkne opp med noe litt yngre og «fastere» i fisken.

Dette er åpenbart en spilleautomat som er myntet på det asiatiske markedet, for her er de kongelige symbolene kinesiske tegn (vi tipper i hvert fall det), og du finner selvsagt en barmfager «fortune girl», for litt ekstra hell og lykke. Vi liker også den elegante måten jentas «fordeler» spretter ut av ruten når du vinner med hennes symbol, mens hun har et uskyldig blikk og hjerter popper opp på skjermen. Meget elegant. Hvis Kari Jaquesson eller kvinnegruppa Ottar hadde sett denne, tipper vi det hadde blitt overskrifter i det norske land!

Det eneste positive vi kan si om denne automaten, er at den ikke ser så bedriten ut som det meste annet som kommer fra Microgaming. De har åpenbart sparket 10 åringen og Paint-mesteren de brukte som grafiker, og ansatt en kvisete brillenerd med forkjærlighet for manga, men som i det minste har et grafisk gen i kroppen.

Prøv gratis hos Folkeautomaten


Aztec Warrior Princess fra Play’N Go

Aztec warrior princess

Helt til slutt, finner vi en utvikler som virkelig burde fått til noe litt bedre. Vi snakker nemlig om Play’N Go og deres Aztec Warrior Princess, for også denne skuffer dypt. Denne automaten er nemlig beige tvers igjennom. Beige bakgrunn, og hjul som er litt lysere beige. Ja, til og med symbolene er beige!

Joda, de har noen kule symboler og funksjoner med andre farger, som den krigerprinsessen og noen «jungeldyr», som ørn, jaguar, drage og frosk. Hvis automaten var lagd av en liten filleutvikler kunne vi sett mellom fingrene og funnet en annen drittautomat for vår sisteplass, men denne er tross alt laget av Play’N Go som bør kunne bedre. Smekk på fingrene til dem!

Prøv gratis hos Rizk Casino


Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon