De beste nye spilleautomatene

Høsten er tiden det lanseres mange nye spilleautomater. Vi har allerede anmeldt mange av disse. Spørsmålet er bare hvilke som er viktigst å teste ut. Det skal vi skrive litt om her.

Når kveldene blir lengre og mørkere, og temperaturene blir kaldere liker vi gjerne å holde på med aktiviteter innendørs. Hva med å spille på nettcasino? Den siste tiden har det blitt lansert menge nyheter som er verdt å sjekke ut. Her er de beste nye spilleautomatene:

Klikk her for en oversikt over alle våre mer spilleautomater.

Lost Vegas

Lost vegas nye spilleautomaterDette er en slotmaskin som passer for deg som liker mye action og kule spesialfunksjoner. Det er Microgaming som står bak denne nyheten, og de har virkelig ikke spart på kruttet! Settingen er at du befinner deg i en by som er invadert av zombier. Di kan faktisk velge om du vil være en del av zombiene eller de overlevende. Spillet endrer utseende etter hvilket lag du velger, i tillegg til funksjoner. Dette er absolutt et av spillene du bør teste ut nå i høst.

Lucky Halloween

Lucky halloween  nye spilleautomaterÅrets skumleste høytid er rett rundt hjørnet. I den forbindelse har det sluppet flere nye spilleautomater med dette som tema. Disse er av varierende kvalitet, men en vi virkelig synes du skal sjekke ut er Lucky Halloween. Her er nemlig temaet godt gjennomført, og du finner både flaggermus, trylledrikker, heksehatter og så klart gresskar. I tillegg kan du vente deg flere spesialfunksjoner som hjelper deg til å oppnå høyere gevinster. Her er alt lagt til rette for en uhyggelig kveld.

Superman

Superman  nye spilleautomaterDenne slotmaskinen passer for deg som er en fan av tegneserier og superhelter. Automaten er nemlig som tatt rett ut av Marvell sitt univers. I bakgrunnen ser du byen til Clark Kent med Daily News, og symbolene er laget på en tegneserie-aktig måte. I tillegg byr sloten på et kult bonusspill der du skal overvinne selveste Lex Luthor. Her får du et spill med masse action og flere overraskelser. Absolutt noe du er nødt til å få med deg nå i høst.

Alle disse automatene kan du spille hos Betsafe!

Få over 250 free spins!
[optin-cat id=36178]

Alle e-poster har en lenke, hvor du kan avregistrere deg når som helst. Vennligst sjekk ut vårt personvern for mer informasjon